Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyunuzun ve kilonuzun cok onemi var bu durumda 345 cc 160 boy 50 kilo icin normal ama boyunuz 170 ve 70 kiloysaniz cok kucuk duruyorBende 345 damla yaptırdım kas altı 20. Günüm bende küçük hissediyorum moralim bozuldu
Merhaba, hayırlı olsun nasıl geçti süreciniz? Çok ağrınız oldu mu?Bende 345 damla yaptırdım kas altı 20. Günüm bende küçük hissediyorum moralim bozuldu
Merhaba ameliyat güzel geçti ilk 3 gün ağrı çok oluyor ama 3. Günden sonra hafifliyor yavaş yavaş 5. Günden sonra agrı kesici almak ihtiyacı bile duymadımMerhaba, hayırlı olsun nasıl geçti süreciniz? Çok ağrınız oldu mu?
165 60 kiloBoyunuzun ve kilonuzun cok onemi var bu durumda 345 cc 160 boy 50 kilo icin normal ama boyunuz 170 ve 70 kiloysaniz cok kucuk duruyor
Minimum 400 cc bnce165 60 kilo![]()
Yaptırdık bi kere hiç yoktan iyidirMi
Minimum 400 cc bnce
Begendiyseniz sıkıntı yok tabi. Bazi kisiler zaten büyük olsun istemiyor.Yaptırdık bi kere hiç yoktan iyidir![]()
Gözüm alıştığı için mi bılmıyorm kucuk gelıyorBegendiyseniz sıkıntı yok tabi. Bazi kisiler zaten büyük olsun istemiyor.
Aynen benimde öyle,350 takıldı.23. günüm küçüldü ödem de gidince.çok üzüldüm daha büyük olmalıymış.(Boyum 170 kilom 74)Bende 345 damla yaptırdım kas altı 20. Günüm bende küçük hissediyorum moralim bozuldu
Bende de 315 var 1 ay oldu değiştirmeyi düşünüyorum 6 ay dolduktan sonra karar vericem..Aynen benimde öyle,350 takıldı.23. günüm küçüldü ödem de gidince.çok üzüldüm daha büyük olmalıymış.(Boyum 170 kilom 74)