38+3 haftalık bebeğim doğum kanalına inmedi

prettypretty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
108
24
Kızlar bebeğim aşağı inmiyor
Midem cok baskı yapıyor nefes alamıyorum

Sizce sezeryan talep edeyim mi bebeğim inmiyor ne yürüyüş ne hareket fayda etmiyor

Hayır canim sezeryana doktorun karar verir normal doğum en güzeli bak ben hiç istemediğimi halde sezeryan olmak zorundayım kızımı normal dogurdum
Bebek iki uç günde bile iner hemen bilemezsindaha erken kırk haftayı doldur bakalım

Sagol canım
Haklısın

Ben de normal istiyodum ama ne zor beklemek.zaman gecmiyor . Okadar yurudum ki ayaklarım yara oldu ama bebiş inmiyor.

Hayır cnm ne sancı ne baska bişey var
Sadece nefes daralması cunku bebek yukarıda

Akrabalar başına gelenler boşuna bekleme inmediyse daha inmez diyolar

Bu hafta doktor bidaha görcek

bencede sezeryan iste.böyle nefes almakta zorlanıyorsan nasıl bekleyeceksin kimbilir ne zaman kanala girecek bebek.

Özel canım
Cok sagol

Umarım her sey yolunda gider
Cok sorunsuz bir hamilelik geçirdim
Şimdi boyle olması
Kısmet
bazıları normali çok kutsal olarak görüyorlar, o yuzden canları da cıksa normal olmak ıcın cabalıyorlar
ama ben öyle dusunmuyorum. bu senın nefes almanı engellıyorsa hiç durmadan sezeryana gırmen lazım
ben olsaydım 1 dk beklemezdım.
çocugun kadar sen de çok önemlisin.

ne guzel sorunsuz gecmıs hamılelıgın
allah hayırlısını versin.

çocuk 9 ayda doğar diyoruz ama 38. hafta diyor arkadaşımız doğum tam olarak kaç hafta sonra oluyor arkadaşlar 9 ayı geçiyor o zaman ALLAH hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin canım sana da

Sizce sezeryan talep edeyim mi bebeğim inmiyor ne yürüyüş ne hareket fayda etmiyor

Cnm ben de 39 a giriyorum benim de aşağı inmedi bebek. Doktor 40 a hatta 41 e adar bekleriz dedi. Ben de bi an önce insin istiyorum. Çok istiyoırum normal doğumu tabiki alah ne nasip ederse.

aklında olsun eğer başka bir sıkmıntın yoksa 41. haftaya kadar bekliyorlar. Ben bekliyorum mesela, ama senin etra bir sorlanma durumun var. Doktorunla bir konuş bakalım. Bir de normal doğumu kolaylaştiran nler var onları da bilmek istiyorum. Hurma falan da yiyin diyorlar. Ama bebek nasıl aşağı iner ondan emin değilim.

Canım daha erken.. Normal doğumda karar verdiysen mutlaka bekle.. Benim arkadaşım 42. haftada doğurdu çok da sağlıklı ikisi de... Benim 39+4 te sancım başlamıştı bir gün boyunca çektim benim bebeğim de hiç inmedi ilerleme açılma olmadı sezaryene aldılar meğerse rahmimde perde varmış bebiş yola girememiş o yüzden normal doğmazmış zaten çok sancı çekmişsin dedi doktor.. İnşallah sen hayırla sağlıkla normal doğurursun... Beklemekten sıkıldığın için seçme sezaryeni.. Ben de beklemen taraftarıyım tabi en doğrusunu doktorun bilir.. Çok isterdim normal doğum yapmak..

aklında olsun eğer başka bir sıkmıntın yoksa 41. haftaya kadar bekliyorlar. Ben bekliyorum mesela, ama senin etra bir sorlanma durumun var. Doktorunla bir konuş bakalım. Bir de normal doğumu kolaylaştiran nler var onları da bilmek istiyorum. Hurma falan da yiyin diyorlar. Ama bebek nasıl aşağı iner ondan emin değilim.

Canım inan ekstra ne yaparsan yap bebişlerin keyfinde o... İnmek istedikleri zaman iniyorlar.. Benim doktorum son iki hafta günde 2 saat tempolu yürüyüş yap diyordu 2 saat olmasa da bir saat yapıyordum ama öyle bir etkisi görmedim.. Gerçi benim rahmimde perde varmış ama bünyeden bünyede değişen şeyler bunlar.. Son haftada artık sıcak sıcak duş almak, çömelip kalkma hareketleri merdiven inip çıkma masada değil de yerde yemek yeme (Bağdaş duruyorsun ya ) vs...

Özel canım
Cok sagol

Umarım her sey yolunda gider
Cok sorunsuz bir hamilelik geçirdim
Şimdi boyle olması
Kısmet

Canim bende 39+1 gunluk hamileyim doktorun demesine gorede onden gidiyor persembe gunu 3800 dedi kilosuna. Inan herkes beklemekten yoruluyor artik benimkide dondu kafasi asagida ama kanala inmedi henuz doktor 11 i dedi ama 1 hafta zaman werdi yine 11 inden sonra. Uyku falan haram suan. Hamama gitsem ayni gun normal dogurucam biliyorum ama esimi ikna edemiyorum erkekler ne aci cektigimizi anlamiyor. Hamamda sicaktan kanallar aciliyor bebek iniyor ama esin razi olursa tabi

Evet cnm hurma yiyorum
Afedersin bagırsaklarımı çalıştırıp beni mahvetmesi dısında etkisini göremedim ben maalesef bıraktım şimdi :110:

X