38.haftadan sonra bebegi dönen varmı?

cicekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
46
1
86
43
Bolu
bugün itibariyle 38. haftaya girdim ama bebegim ters duruyor bas yukarda bacaklar asağıda büyük ihtimal dönmez denildi ama ilk doğumum normal bununda öyle olmasını çok istiyorum sezeryan karsıtıyım ama doktoruma bırakıyorum tabiki olmadımı olmuyor sansıma bebegi ters olupta dönen varmı acaba bu haftadan sonra

ben annemin suyu geldikten sonra sezeryan beklerken dönmüşüm mucizenin ne zaman olacağını ancak allah bilir ama bence sen kendini sezeryana göre hazırla

39+5'te ters duran bebeğim gerisin geri kafa yukarı döndü valla, son dakika golüyle sezeryan olmak durumunda kaldım, yani seninki de doğum pozisyonuna dönebilir, mümkün. Üstelik küçük de değildi. Ben böyle bir dönüş olunca doktoruma son dakikaya kadar beklemek istiyorum en azından kendi sancım başlasın, dönmemişse bile o zaman sezeryana alın dedim, hemen hemen öyle oldu, sezeryana alındığımda 3 cm de açılmam vardı, normal doğum da başlamıştı yani.

insallah döner kimi normalden korkar ben sezaryandan sonuçta bir ameliyat

insallah döner kimi normalden korkar ben sezaryandan sonuçta bir ameliyat

Normalin korkulacak bir şeyi yok, ilk doğumum normaldi, ikincisi de normal olsun diye çok istedim ama kısmet değilmiş. Sezaryanı da gördüm, çabuk da toparlandım nispeten ama sorsan yine de normal derim, doğumdan sonra ne ağrın kalıyor ne sızın. Şimdi sezeryan sonrası 20 küsur gün geçti, hala karnımı tutunca sızlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…