Mesleği olsa bile yaşı ilerlediği için istediği şartlarda iş bulamayabilir. Ama çocuk bakıcılığı, çay-temizlik, bulaşıkçılık vs. işleri rahatlıkla bulur.
Bence en makulü çocuk bakıcılığı.Çünkü önceden varlık içinde yaşamışsanız diğerleri ilk başlarda çok ağır gelebilir annenize.
İnsan istedikten sonra ekmeğini kazanmanın bir yolunu mutlaka bulur. Azim ve iyi niyetle de Allah ne kapılar açar insana
Annen lise mezunu mu ?
Nekadar doğru söyledin..Daha önceden çok iyi olduğu için sekreeterlik falan belki buluruz diye düşündüm.Allah yardımcımız olsun
Çocuk bakıcıları iyi para kazanıyor büyük şehirlerde. Komşulara akrabalara haber verin. Ajanslar var onlara üye olsun. Benim çocuğuma da 50 yaşında falan bir hanım bakıyor çok memnunum. Çocuk bakımı dışında sadece yemek yapıyor ve çocuğun kıyafetlerini ütülüyor o kadar. Yılda iki hafta izin cumartesi pazar tatil. Bayramlar tatil.
Ben ankaradayım şu anda 850 veriyorum haziranda 900 olacak. Semte göre değişir tabi 1000 veren de var daha az veren de var.
kendi evimizde baksa kabul eden olur mu acaba
Arkadaşlar merhaba ben daha öncede konu açmıştım okuyan arkadaşlarım bilir.Bizim maddi sorunlarımız var battık.Kira borç üstüste bindi.Sorum şu ki 38 yaşında hiç çalışmamış(annem) biri iş bulabilir mi?Sekreterlik vs. olabilir.Hiç tanıdık falanda yok.Aranızda hiç bu durumda olan var mı?Varsa neler yaptınız?Çıkış yolu arıyorum Okadar çaresizizki sanki hiç düzelmicek gibi geliyo..Lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?