38 yaşında hiç çalışmamış birinin iş bulması?lütfen birşeyler yazın

lalem12

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
643
Ankara
Arkadaşlar merhaba ben daha öncede konu açmıştım okuyan arkadaşlarım bilir.Bizim maddi sorunlarımız var battık.Kira borç üstüste bindi.Sorum şu ki 38 yaşında hiç çalışmamış(annem) biri iş bulabilir mi?Sekreterlik vs. olabilir.Hiç tanıdık falanda yok.Aranızda hiç bu durumda olan var mı?Varsa neler yaptınız?Çıkış yolu arıyorum Okadar çaresizizki sanki hiç düzelmicek gibi geliyo..Lütfen fikir verin

38 yaş üstü,hiç çalışmamış kadınlar için 3 firma önerebilirim.
Ayrıca 1-2 site üzerinden çocuk bakıcılığı bulunabilir.Arkadaş olarak eklersen,özelden yazablirim.

Pidecilerde bulaşık yıkayabilir.
Ev temizliğine gidebilir.
Yaşlı ya da bebe bakabilir.

Mesleği olsa bile yaşı ilerlediği için istediği şartlarda iş bulamayabilir. Ama çocuk bakıcılığı, çay-temizlik, bulaşıkçılık vs. işleri rahatlıkla bulur.

Bence en makulü çocuk bakıcılığı.Çünkü önceden varlık içinde yaşamışsanız diğerleri ilk başlarda çok ağır gelebilir annenize.

İnsan istedikten sonra ekmeğini kazanmanın bir yolunu mutlaka bulur. Azim ve iyi niyetle de Allah ne kapılar açar insana

Nekadar doğru söyledin..Daha önceden çok iyi olduğu için sekreeterlik falan belki buluruz diye düşündüm.Allah yardımcımız olsun

Nekadar doğru söyledin..Daha önceden çok iyi olduğu için sekreeterlik falan belki buluruz diye düşündüm.Allah yardımcımız olsun

Amin inşallah. Herkesin zaman zaman zor dönemleri olur. Bugünleri de atlatırsınız inşallah

Çocuk bakıcıları iyi para kazanıyor büyük şehirlerde. Komşulara akrabalara haber verin. Ajanslar var onlara üye olsun. Benim çocuğuma da 50 yaşında falan bir hanım bakıyor çok memnunum. Çocuk bakımı dışında sadece yemek yapıyor ve çocuğun kıyafetlerini ütülüyor o kadar. Yılda iki hafta izin cumartesi pazar tatil. Bayramlar tatil.

Maaşla ilgili bilgi verirmisin canım

Ben ankaradayım şu anda 850 veriyorum haziranda 900 olacak. Semte göre değişir tabi 1000 veren de var daha az veren de var.

o yaşta hiç çalışmamış birisi için çok zor bir durum.. benim aklıma gelenler
*çocuk bakıcılığı
*fabrika yada o tarz yerlerde yemek dağıtma ve temizlik işi
*cafe yada catering firmlarında bulaşık işi
*evde yapılabilecek işlerde var.. nerde oturduğunu bilmiyorum ama ist.da bazı bölgelerde, tekstilde taş dizim işi veriyo firmalar evlere.. eli yatkınsa , oldukça iyi kazanabilir..
Allahım tez zamanda hayırlı, ferah günlere çıkarsın inşallah...

en mantıklısı çocuk bakıcılığı gibi..çocugu olan arkadaslarım temiz güvenilir bi kadın bulcaz die o kdr cok ugrasıolar ki..anneniz de böle biriyse bence isterse kolayca bulabilir

kendi evimizde baksa kabul eden olur mu acaba

evde de bakabilir
benim yegenimin arkadasının annesi evde mini kres gibi hizmet veriyordu 2 3 komsu cocuguna bakıyordu
onun dısında hangi sehirdesin bilmiyorum ama mesela english home magazaları ev hanımı satıs danısmaları arıyor hep o tarz bir seye de bakabilir annen

ya da kücük sirketlere yemek yapmak icin girebilir
mesela biz 10 kisilik bir sirketiz
her gü 3 4 ogun yemek yapan bır kadınımız var o tarz bir is de olabilir

bulabilirde...hiç iş hayatı olmayan bu yasta bir insan ne kadar calısmaya dayanabılır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…