39+2 karın ve kemik ağrısı

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Alt bölgemde çok kötü ağrı var özellikle ayağa kalktığımda çok kötü oluyor sebebi ne ki sağlı sollu agriyo çok fena. karnım da aciyo beklenen doğum tarihi 3 şubat şuan 39+2 deyiz bi süpriz olur mu sizce heyecan basıyo günden güne

Benımde Senın gibi oluyor arada doktor son gün 10 subat dedi beklıyorum bakalım ne zaman olacak sürpriz olabılır sağlıklı alalımda bebeklerimizi Allah'ın izniyle cok heyecan basıyor nasıl olacak sancımı gelecek suyum mu nişan mı düşündükçe daha heyecanlanıyorum

Aynen benim de öyle ya. Korku yok ama heyecan var bi an önce gelsin istiyorum çok özledim sanırım..

Aynen benim de öyle ya. Korku yok ama heyecan var bi an önce gelsin istiyorum çok özledim sanırım..
Bende de korku hiç Yok ama heyecan Zaman azaldıkça artıyor normal Doğumu beklıyorum ama bır sorun olursa sezeryan pazartesi muayenemız var bakalım ne dıyecek doktor cevreden duyuyorum kontrole gıdıpte doguma giren var hayırlısı artık heyecandan uyuyamıyorumda

Ahahaha hayırlısı olsun ya güzel haberlerini bekliyorum senin de :)) valla ben 38. Haftada gittim bi daha da çağırmadı beni çok ilginç bi şekilde. Çatı muayenesi yaptı oh iyi dedi normal doğuma müsaitsin dedi bi kaç şey konuştu falan tam cikicam işte şey dedi bi dahaki sefere suyun gelirse Kanaman olursa işte bebegin hareketsizlesirse sancin 20 dk da 1 olursa gel mutlaka dedi. Yani 38. Haftadan sonra bi güne randevu vermedi, doğuma gel dedi. Nasıl bişey anlamadım bende bekliyorum oyle evde

Ben en son 19 Ocak'ta gıttım çatı kontrolü yaptı normal Doğuma uygun dedi nst ye bağladılar son gününe kadar bekleyıp 3700 kg üstünde olursa normal doğum olmaz dedi oğlumun kafa çapı büyük bıraz 10 gün sonra tekrar gel dedi eğer oncesınden de sancın suyun gelırse yada bebegım hareketlerınde azalma hıssedersen hemen ara hastaneye gel mutlaka dedi pazartesı tekrar gıdecegız 1 Aydır 1 kere kordonumuz boynuna dolanmıştı ama bır sorun olmazmış her 4 hamılenın 3 ünde olur daha fazla dolamış olursa sezeryana alıyorlarmış dırek

Bizde 38+5 aynı ağrılar hatta gece nasıl bir karın ağrısıyla uyanıyorum bu ara miğde yanması bulsnma uyuyamama ağrılar hepsini toptan yaşıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…