39+3 ask evlat heyecan hepsi bir arada bi bakarmisiniz :))

glyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1
1
3
32
39+3 um an itibariyle ama henuz bir belirti yok cildiricam sanirsam artik hayattan kendimi soyutlamis durundayim deli gibi nette dolasiyorum ne yapabilirim.ne olucak ne olmali diye en az doktor kadar bilgi sahibi olmusumdur heralde :)) 37 haftada bir parmak acilmam vardi ufak bi kahverengi akintimda olmustu e durum boyle olunca sartlandiriyo insan kendini olmayıncada bunalima giriyor haliyle... bu sancıları getirmenin baska yolu yokmu yaa ( hurma yedim ananas yedim kusburnu cayi ictim yuruyus harekt ) hepsi tamam bebeğim dogsun istyrum artik bide bisi sormak istiyorum buyuk tvaletime cok sık çıkıyorum gunde 7-8 kere yani bazen belimede bi aci girip cikiyo ama bi noktaya bisi yapmam gerek sanki ama ne :((( ??? Cvplarinizi bekliyorum kk muck♡

allah yardımcın olsun öncelikli... benim daha 3 ayım var geçi ama zamanı gelince sancın vuracaktır. sanırım sende benim gibi normal istiyosun umarım bir an önce kavuşursun bebeğine. valla benim bildiğim herşeyi yapmışsın yürüyüştü hurmaydı bazı bebekler 40.hafta ve sonrasında doğabiliyor. sabırsızlanma bebeğin zamanı geldiğinde çıkmak için harekete geçecektir. hayırlısı olsun.:KK36:

39+3 um an itibariyle ama henuz bir belirti yok cildiricam sanirsam artik hayattan kendimi soyutlamis durundayim deli gibi nette dolasiyorum ne yapabilirim.ne olucak ne olmali diye en az doktor kadar bilgi sahibi olmusumdur heralde :)) 37 haftada bir parmak acilmam vardi ufak bi kahverengi akintimda olmustu e durum boyle olunca sartlandiriyo insan kendini olmayıncada bunalima giriyor haliyle... bu sancıları getirmenin baska yolu yokmu yaa ( hurma yedim ananas yedim kusburnu cayi ictim yuruyus harekt ) hepsi tamam bebeğim dogsun istyrum artik bide bisi sormak istiyorum buyuk tvaletime cok sık çıkıyorum gunde 7-8 kere yani bazen belimede bi aci girip cikiyo ama bi noktaya bisi yapmam gerek sanki ama ne :KK43:(( ??? Cvplarinizi bekliyorum kk muck♡
Ayni durumdayiz artik dogurmanin bi yolu olsun ve doguralim bi an once ben sabirsizlaniyorum dediklerinin hepsini bende yedim ama tik yok :(

Back
X