39+6 Ufak ağrılar, sancı yok mağdurum

Doguramadim hala kızlar yatıyorum bide diş ağrım var çok kötü. Abimle şöyle ilgisi var bi kaç günlüğüne burda ayın 6 sinda doncek İstanbula bidaha gelme şansı da yok kolay kolay yukarda bi arkadaş 1 haftadan bahsetti ondan dedim

41 ve 42. Haftalarda doğum yapanlari biliyoruz. Biraz sabir gelecektir elbet :)

ayin 6 sina daha çokkk var :) o zmana kdr dogup dis çikarir seninki dermisimmm

40haftayi bitirmeden digurmuyorum , uç numara iyice çitayi yuksege çekdi 41+2 de dogdu :))))

Ne güzel bir heyecandır şimdi :) bende 39+6 da doğum yapmıştım o zamana geri gittim. Lina adında bir arkadaşım da kız bebek bekliyordu ve geç doğum yaptı tarih tekrar mı ediyor ne :) Allah hepinizin yardımcısı olsun, bir avazda sağlıcakla kurtarsın kavustursun inşallah :)

Olabildiğince geç çıksın boşver.

O sancı gelince bilirsin zaten doğumun başladığını. Bende de kanama yada su gelmesi olmadı sancılarım vardı. Kız çocukta kanama olur derler ama bilemem her zamn her denilen tutmuyor :)

Ben doğar doğmaz anaokuluna yazdırmayı düşünüyorum

ilişkiye girin kocanla kuzenimin de uzamıştı doktoru öyle söylemişti. vücut spermi yabancı madde olarak algıladğndan rahim kasılıyomş ve doğumn hızlanmasına sebep oluyomş. her fırsatta yapın demişti

Ayyy utanırım olmazzzz şaka bi yana da doğrudur valla biz 9 aydır yapmiyoruuuuz :O

bol bol hurma ye yürüyüş yap ve sıcak duşa gir canım inş en kısa zamanda bir avazda alırsın kızını kucağına

Ayyy utanırım olmazzzz şaka bi yana da doğrudur valla biz 9 aydır yapmiyoruuuuz :O
ahahah seninkinin niye gelmedigi belli oldu
arkadas diogru soyluyor spermler rahimi uuyaruiyirmu ne bisey yapiyor dr oneiryor geciken dogumda :)
valla ben senin yerinde olsam herseyi denerdim isin sonunda suni sanci var , ne odlugunda bilmiyorum ama ben KORKuyirum suni sancidan

sana hurma demistim yiyormusun ?

Ya öyle de işte hurma demiştin bende onu anneme dedim oturduğumuz yer tuhaf bi yer 2 tane süpermarket var hurma bulamadık

Canım ayıp mayip ama günü geçen doğurmayan arkadaşım ilişkiye girdi sonrada 2 saat terli yürüdü eve geldi ki nişan gelmiş iki güne kalmadi :)

Hala dogurmadiysan ki ben doğurmadım 40 ı geçtik
Muhakkak tarçın çayı yap yeni okudum tarçın çayı dan sonra ertesi gün doğum yapanlar varmış ben yapicam

Hala dogurmadiysan ki ben doğurmadım 40 ı geçtik
Muhakkak tarçın çayı yap yeni okudum tarçın çayı dan sonra ertesi gün doğum yapanlar varmış ben yapicam

Aaah tabi ki doguramadim 40+2 yarın hastahaneye gidicem tarçın varsa bakayım bi dolaba yapayım bende

Aaah tabi ki doguramadim 40+2 yarın hastahaneye gidicem tarçın varsa bakayım bi dolaba yapayım bende
Çocuk oğlak olmasın dedim
Büyük konuştum heralde kova da olmayacak bu gidişle
Bekle Allah bekle
Ben de yarın gidiyorum hastaneye
40+3 um ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…