- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
41 ve 42. Haftalarda doğum yapanlari biliyoruz. Biraz sabir gelecektir elbet :)ağrılarım oluyor gün içerisinde ya da geceleri uykuda falan ama ne bi kanama ne bi su ne bi sancı hiçbişey yok 2,3 gündür arada bi karnım ağrıyor geçiyor bacak arasi kemiklerim agriyor bi de hareketlendi bi kaç gündür o kadar valla sinir bastı ne zaman dogurucam ben. Kız bebekleri erken gelir demişlerdi al sana kız bebek hiç de erken gelmiyormuş beni kandırdılar.
ayin 6 sina daha çokkk var :) o zmana kdr dogup dis çikarir seninki dermisimmmDoguramadim hala kızlar yatıyorum bide diş ağrım var çok kötü. Abimle şöyle ilgisi var bi kaç günlüğüne burda ayın 6 sinda doncek İstanbula bidaha gelme şansı da yok kolay kolay yukarda bi arkadaş 1 haftadan bahsetti ondan dedim
40haftayi bitirmeden digurmuyorum , uç numara iyice çitayi yuksege çekdi 41+2 de dogdu :))))Doguramadim hala kızlar yatıyorum bide diş ağrım var çok kötü. Abimle şöyle ilgisi var bi kaç günlüğüne burda ayın 6 sinda doncek İstanbula bidaha gelme şansı da yok kolay kolay yukarda bi arkadaş 1 haftadan bahsetti ondan dedim
ayin 6 sina daha çokkk var :) o zmana kdr dogup dis çikarir seninki dermisimmm
Ben doğar doğmaz anaokuluna yazdırmayı düşünüyorum
ilişkiye girin kocanlakuzenimin de uzamıştı doktoru öyle söylemişti. vücut spermi yabancı madde olarak algıladğndan rahim kasılıyomş ve doğumn hızlanmasına sebep oluyomş. her fırsatta yapın demişti
Ayyy utanırım olmazzzzşaka bi yana da doğrudur valla biz 9 aydır yapmiyoruuuuz :O
bugün de doğmazsa akşama deneyin, bol bol merdiven in çık. inş faydası olur
ahahah seninkinin niye gelmedigi belli olduAyyy utanırım olmazzzzşaka bi yana da doğrudur valla biz 9 aydır yapmiyoruuuuz :O
ahahah seninkinin niye gelmedigi belli oldu
arkadas diogru soyluyor spermler rahimi uuyaruiyirmu ne bisey yapiyor dr oneiryor geciken dogumda :)
valla ben senin yerinde olsam herseyi denerdim isin sonunda suni sanci var , ne odlugunda bilmiyorum ama ben KORKuyirum suni sancidan
sana hurma demistim yiyormusun ?
bol bol hurma ye yürüyüş yap ve sıcak duşa gir canım inş en kısa zamanda bir avazda alırsın kızını kucağına
Hala dogurmadiysan ki ben doğurmadım 40 ı geçtik
Muhakkak tarçın çayı yap yeni okudum tarçın çayı dan sonra ertesi gün doğum yapanlar varmış ben yapicam
Çocuk oğlak olmasın dedimAaah tabi ki doguramadim 40+2yarın hastahaneye gidicem tarçın varsa bakayım bi dolaba yapayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?