• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

39+6oldum hala gelen giden yok önerisi olan var mı kızlar

annelikyolunda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
1.683
807
43
27
Yarın doktora gidicem ama doktor 40ı geçerse 4kilpyu geçme ihtimali var demişti ondan korkuyorum, sancım falan da hiç yok pazar günü 7-10 dk bir gelip gitti ama uyuyunca geçti bebekte karnımın üstünde hep. :(

Squat yapıyorum gün içinde hareketliyim sürekli evde, merdiven inip çıkma yapmadım şimdi yerleri silicem evde sonra market yürüyüş akşamda apartmanda 2-3 kez merdivenleri inip çıkayım diyorum
ananas, ahududu çayı, hurma bunlar doğumu tetikleyen besinler, bunları da tüketmeye çalışın her gün.
doğumu başlatan hormon oksitosin hormonu, bu hormonu salgılatan şeyleri de öğrenebilirsiniz, mesela meme ucunun uyarılması..

ananas, ahududu çayı, hurma bunlar doğumu tetikleyen besinler, bunları da tüketmeye çalışın her gün.
doğumu başlatan hormon oksitosin hormonu, bu hormonu salgılatan şeyleri de öğrenebilirsiniz, mesela meme ucunun uyarılması..
Hepsini denedim çay dışında :( canım ya birde benim bebek hep üstte kontrollerde baş aşağı pozisyonda çıkıyor hep ama Şuan bile alt Karın tarafım bomboş karnımın üstü semsert

yarın doktora gidecekmişsiniz her şeyi söyler.. en son bebek dönmüş müydü doğum pozisyonuna?
24lerden beri baş aşağı pozisyonda en sonda öyleydi hatta nst de sancı var dedi hissetmiyorum dedim normal olabilir dedi o kadar pazar günü çok hareketliydim ondan mı bilmiyorum akşam 2 saat boyunca 7dkda bir sancı geldi sonra uyuyakalmışım o günden beri sancı falan yok.

Back
X