39. Hafta da...

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Bugün 39. Haftaya girdim. nst de sancılarım cikti ve hala ara ara devam ediyor. Pazartesi sabah spinal sezeryan olacağım. Az önce bir hayli fazla seffaf sümüksü akınti geldi (af diliyorum) sizce bu ne demek hanimlar? Bir gün daha bekleyemez miyim? Kan yok.

Bugün 39. Haftaya girdim. nst de sancılarım cikti ve hala ara ara devam ediyor. Pazartesi sabah spinal sezeryan olacağım. Az önce bir hayli fazla seffaf sümüksü akınti geldi (af diliyorum) sizce bu ne demek hanimlar? Bir gün daha bekleyemez miyim? Kan yok.
O akıntı kanli gelmesi lazım eğer sancılarını varsa bence pazartesine kadar dogurursun sen hayirlisiyla

Pazar gunu yok doktorum. O da bana geldi. Pazartesi sabah on gibi alınacağım sezeryana. İnşallah bu akıntı kana donmez ve beklerim.

Nişan kansız da olabilirmiş yani nişanın gelmiş olabilir ama bu demek değil hemen sancı doğum başlayacak. 1 hafta önce nişanı gelen henüz doğum yapmamış kişi tanıyorum. Bebeğin hareketlerini sancı durumunu kontrol et sen zaten 1 gün kaldı Allah'ın izniyle bişey olmaz.

Hayırlı olsun. Çok merak ettim. Normal mi sezeryan mı?

Spinal sezeryan oldum. Ne baş ağrısı ne de bel ağrısı yaşadım. Aynı günün akşamı ayaktayım. : ) Beni gorenler sezeryan olduğuma inanmıyordu.

Back
X