Doğuma Hazırlık 39 haftalık hamileyim oğlumun ismi hala yok.yardim lütfen :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim sizce güzel.oglumuz için.farkli tavsiyelerede açigim.

• Berat Alp

OY: 0 0,0%
  • Ömer Alp

OY: 7 46,7%
  • Uras Alp (Alp Uras)

OY: 8 53,3%
  • Uras Berat

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    15

tubaokul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
11
0
1
40
Kizlar 1 hafta kaldi doguma oglumuza isim bulamadik :( Ankete birkac isim ekliyorum.Bunlar olabilir.Ancak farkli isimlerde tavsiye edebilirsiniz.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Alp ismine 2.isim de olabilir.

Tesekkurler yorumunuz icin.kagan guzel ancak kaan seklinde de yazilabilir karisilik olur diye istemedim

İsim koymak gercekten zormuş.Arkadaslar size tavsiyem cinsiyeti ögrenir ögrenmez isim arastirmasi yapin ve karari son ana birakmayin.

ömer alp anlam olarakta çok güzel. onu düşün derim. kesinlikle ismin özelliklerini yaşıyor insan. ömer ismi de bu anlamda çok güzel.

Tesekkurler yorumunuz icin.Şuan Alp Uras ile Ömer Alp arasinda kaldik.Urasin anlami da güzel.Ömer de güzel .

Neden iki isim? Bende ogluma iki isim koydum ama pişmanım kimisi ilk adiyla kimisi ikinci adiyla çağırıyor kimisi ikisinide soyluyor. Kafasi karisiyor çocuğun. Simdi hamileyim bi oglum daha olursa ya kıvanç ya da arslan koyacagim. Sdece omer koyun mesela. Cok guzel

Farklı kombinasyonlara baktım 3 kere Alp 3 kere de Uras geçiyor Alp Uras daha mantıklı o Zaman

Biz de iki isim koyacaktik vazgectik :) cunku herkes ilk ismi soyluyo, emir koyacagz insallah :)))

Omer ismini cok severim, tek basina cok guzel

Yorumlariniz icin tesekkurler.daha hala kararsizim.aslinda Alp Deniz cok hosuma gidiyor.bence Alp Deniz olmali.Ancak esim istemiyor.

Back
X