- 20 Haziran 2022
- 385
- 175
- 53
- 29
- Konu Sahibi cansucansucan
Kızlar aranızda 3Aa kalitede embriyosu tutan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3aa iyi bir kaliteKızlar aranızda 3Aa kalitede embriyosu tutan var mı
Canım benim ne bileyim kabuğumu kalınmış ney artık Allah'a bıraktım transfer olacağım inşallah tutar buraya hamileyiö demek nasip olur3aa iyi bir kaliteneden tutmayacağını düşünüyorsunuz
Adamın chatgpt hep olumlu hep pozitif3aa iyi bir kaliteneden tutmayacağını düşünüyorsunuz
Merhabalar,Kızlar aranızda 3Aa kalitede embriyosu tutan var mı
3aa ve 3bc oldum ben biri tuttu / 2 olup tutan da okudum buradaKızlar aranızda 3Aa kalitede embriyosu tutan var mı
Ah canım 3 olması beni korkuttu yani yoksa herkes gerçekten iyi diyor henüz transfer olmadımMerhabalar,
Transfer oldunuz mu 3aa ile?
Anlamadigim tek sey 3aa neden kotu diyorsunuz?) bence cok iyi.
Ayy ne güzel olur tutsa canım sen transfer olmadan önce dktorunn bir yorumda bulundunu embriyolar ile ilgili3aa ve 3bc oldum ben biri tuttu / 2 olup tutan da okudum burada
Benim arastirmalarima istinaden 5ten cok 3un tutunma olasiligi cok))Ah canım 3 olması beni korkuttu yani yoksa herkes gerçekten iyi diyor henüz transfer olmadım
Bulunmadı.üstte de yazmış arkadaş ben de hep daha çok 3 ve 4 un tuttuğuna denk geldim.Ayy ne güzel olur tutsa canım sen transfer olmadan önce dktorunn bir yorumda bulundunu embriyolar ile ilgili
Hadi inşallah o mucize bnide bulurBenim arastirmalarima istinaden 5ten cok 3un tutunma olasiligi cok))
Benım )) pgt 4aa gelmedı 3 aa geldı ve şu an hamıleyım )Kızlar aranızda 3Aa kalitede embriyosu tutan var mı