- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #2.061
çok teşekkür ederim canım abdestli okumak şartmı acaba.. bide kimin adına okuyoruzAomine Daiki canım listeye aldım senide bugün başlayabilirsin okumaya. İsminin yanındaki sayı kadar okuman gerek.
Allah razı olsun kuzum yazmışsın yerime bende bildirmek icin girmiştimCanımMilyaay arkadaşımız mazeretli. Sayıyı tekrar paylaştır istersen.
canım ben yeni olduğum için kimin için okuyoruz ona göre niyet edip okuyayımKızlar herkes okudugunu yazsın ben müsait oldukça kalp koyarım daha olmadı akşam bakar koyarım. Betül arkadaşımız şehirdışına çıkcagını söylemişti. Bende memlekette köyde oldugum için pek müsait olamıom oldukça bakcam. Sizlerde yarına kadar okursanız sıramız aksamadan devam eder. Kimseye hak geçmez..
Canim o 16sinda katilacakmisAomine Daiki canım listeye aldım senide bugün başlayabilirsin okumaya. İsminin yanındaki sayı kadar okuman gerek.
Sen 16sinda katilmayacakmiydin canim? Daha siteye giris yapmadi adini bilmiyoruz girerse soyle adina niyet edip besmele ile okunur abdestli olmak sart degildir brlki ama daha faziletlidircanım ben yeni olduğum için kimin için okuyoruz ona göre niyet edip okuyayım
Okuyorum canım az sonra biter
Helal olsun canım ama ismini de paylaşır mısın.Allah razı olsun kuzum yazmışsın yerime bende bildirmek icin girmiştimkusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin allah hepinizden razı olsun Rabbim gönlümüzün muradını versin inşallah
Kuzum okuyayım demiş ama..Canim o 16sinda katilacakmis
Pardon canım ben dua sahibi sandım.Helal olsun canım ama ismini de paylaşır mısın.
Canim o 16sinda katilacakmis
bugün yazmış arkadaş okuyayım.. ama yarından itibaren okuyamam tatile gidiyoruz dediğim gibi ama 16 temmuzda adımı yazın..ee adını bilmeden nasıl niyet edeceğiz.. en azından kullanıcı adı ne onuda söyleyip niyet edebilirim...Sen 16sinda katilmayacakmiydin canim? Daha siteye giris yapmadi adini bilmiyoruz girerse soyle adina niyet edip besmele ile okunur abdestli olmak sart degildir brlki ama daha faziletlidir
Yazdiginda baslayalim okumaya en iyisibugün yazmış arkadaş okuyayım.. ama yarından itibaren okuyamam tatile gidiyoruz dediğim gibi ama 16 temmuzda adımı yazın..ee adını bilmeden nasıl niyet edeceğiz.. en azından kullanıcı adı ne onuda söyleyip niyet edebilirim...
Kuzum 16 temmuza sıra kalmayabilir.bugün yazmış arkadaş okuyayım.. ama yarından itibaren okuyamam tatile gidiyoruz dediğim gibi ama 16 temmuzda adımı yazın..ee adını bilmeden nasıl niyet edeceğiz.. en azından kullanıcı adı ne onuda söyleyip niyet edebilirim...
Dogru kuzum 14 temmuzda bitiyor siraKuzum 16 temmuza sıra kalmayabilir.
Canim 14 temmuzda bitiyor listemiz. Eger 15inde okurum dersen arkadaslarda okuruz sıkınti olmaz derlerse 15inde okuyalim sanacanparcamugurum bu arkadaş için mi okuyoruz..
Evet canımcanparcamugurum bu arkadaş için mi okuyoruz..
tamm canım.. akşama kadar bitiririm inşallahEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?