- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #2.261
4.36Tsh ın kaç canım baktırdınmı
Lh 4.25 canım onlar falan normal çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.36Tsh ın kaç canım baktırdınmı
Kuzum aksam 19.30 civarı görünüo Du senin. Diğer arkadaşında 17 civarı girilmiş görünüodu. Ben sabah paylaşmıştım sayıları Günahını alıosam affet..kusura bakma.BEN Sİteye dha yeni giriyorum canım lütfen genel konuşma günahımı alma. ayten arkadaşımı okudum allah kabul etsin. benbazen geç girebiliyorum ama okumuş oluyorum.
Canım TSH in 4.36 mı... Bilmiyorum bilgin varmı gebelik için 3 un altında olması lazım... Benim iş arkadaşımda yumurtluyordu ama kaç ay olmadı.. endokrine gitti en son.. onunda tsh senin değerlerindeydi.. doktor 3 un altında olması gerektiğini söyledi gebelik için.. düşük bir mg ilaç verdi 1 sonraki yumurtlamadi TSH i 2.3 e düştü ve gebe kaldı... Bazı doktorlar önemsemiyorlar ve evet bu değerde olmaz diye bişey yok ama spermle yumurtanın döllenmesi o zorlaştırıyor... O yüzden bir endokrine yada onkoloji ye gitmeni tavsiye ederim..4.36
Lh 4.25 canım onlar falan normal çok şükür
Ya bozuk çıkıyor mu öyle inovita daha mı iyi canımCanım laboquik hiç tavsiye etmiyorum.. alacaksan inovita al... bozuk testler çıkıyor içinden çünkü
Canım benim de prolaktin yüksekti 39 ilaç kullandım 7 düştü bende endokrine gittim bütün tahliller yapıldı çocuk istediğimi de söyledim ama tsh lh değerini çok önemsemediler ve doktor kontrolünde yumurtalarım çatlamaya başlamıştı ama tutmadı malesefCanım TSH in 4.36 mı... Bilmiyorum bilgin varmı gebelik için 3 un altında olması lazım... Benim iş arkadaşımda yumurtluyordu ama kaç ay olmadı.. endokrine gitti en son.. onunda tsh senin değerlerindeydi.. doktor 3 un altında olması gerektiğini söyledi gebelik için.. düşük bir mg ilaç verdi 1 sonraki yumurtlamadi TSH i 2.3 e düştü ve gebe kaldı... Bazı doktorlar önemsemiyorlar ve evet bu değerde olmaz diye bişey yok ama spermle yumurtanın döllenmesi o zorlaştırıyor... O yüzden bir endokrine yada onkoloji ye gitmeni tavsiye ederim..
Kuzum aksam 19.30 civarı görünüo Du senin. Diğer arkadaşında 17 civarı girilmiş görünüodu. Ben sabah paylaşmıştım sayıları Günahını alıosam affet..kusura bakma.
Betülcüm iyi bilirBanlanmak siteye girisin engelleniyor kurallara uyulmadiginda. Belli bir tarih ve saat veriyor o zamana kadar giris yapilamiyor burada üzgün yaziyor
Valla bende hep yumurtlamayı gösterdi bilmiom yani. Arkadasım da kaset tipi kullandı bu ay gebe. Testte yumurtlama gösterio belirtileri birebir yaşıom yani. Tabi bilmiom ben 3tür ondan aldım. İnnovita alayım dedim çook pahalı. Ben bu aldıklarımdan hiç bozuk test görmedimYa bozuk çıkıyor mu öyle inovita daha mı iyi canım
Bende baktım da inovita gerçekten pahalı ya senin dediğindn aldım canım bide ben hiç kullanmadım da yumurta çatladıgını nasıl anlıyorsunValla bende hep yumurtlamayı gösterdi bilmiom yani. Arkadasım da kaset tipi kullandı bu ay gebe. Testte yumurtlama gösterio belirtileri birebir yaşıom yani. Tabi bilmiom ben 3tür ondan aldım. İnnovita alayım dedim çook pahalı. Ben bu aldıklarımdan hiç bozuk test görmedim
Evet canım ben ilk laboquik aldım...hep renkler dağılıyor sonraki ay inovitaya geçtim... İki aydır onu kullanıyorum..Ya bozuk çıkıyor mu öyle inovita daha mı iyi canım
Hadi yaa... Allah nasip eder inşallah kardeşim...benimde işte bu ay yumurtladigimi gördüm o yüzden çok mutluyum... Bakalım 15 gün sonra göreceğiz tuttuğu tutmasını... Sizin TSH kacCanım benim de prolaktin yüksekti 39 ilaç kullandım 7 düştü bende endokrine gittim bütün tahliller yapıldı çocuk istediğimi de söyledim ama tsh lh değerini çok önemsemediler ve doktor kontrolünde yumurtalarım çatlamaya başlamıştı ama tutmadı malesef