- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #2.701
Bu duaya niyet edip.115 adet okuycaksin canim cok sagol❤Tamam canım. Yine 115 mi okuyacağım?
Teşekkürler canım benim.Canim mesajini simdi goruyorum kontrol amacli geriye donmustum bende ilk hamileligimde hic birisini yasamadim merak ettigim bir konuydu ama kimse yazmamis sanirim
Kan verdin mi canim?T
Teşekkürler benimki belirti değilmiş testte çıkmadı ama halada adet olmadım kafam çok karışık.
Evet dün verdimKan verdin mi canim?
Sonuclar ne ciktiEvet dün verdim
Ben başlıyorum 115 okur bildiririmArkadaslarGonulmeyvesi anane ve Melike için okumadi okuyabilecekler yazabilirmi paylaşarak okuyalım.
Sonuclarin ne cikti canim aldinmi? Kim.icin okuyorsun?Ben başlıyorum 115 okur bildiririm
Melike için okuyorum.0.100 > çıktıSonuclarin ne cikti canim aldinmi? Kim.icin okuyorsun?
O ne demek yaMelike için okuyorum.0.100 > çıktı
Canim Melike için okuyan var gerek kalmadi yinede cok sagolTamam canım. Yine 115 mi okuyacağım?
1 den küçük bir değer.0 a yakın.yok demekO ne demek ya
Ben tam anlamiyorumda canim o yuzden benim ilk gebeligimde 5.500 falandi degerlerim1 den küçük bir değer.0 a yakın.yok demek
Cok sevinirim canim Allah razi olsun senden inşAllah o günleride göreceğizAnan ye okuyummu
Anane için okudum.Melikeye okunacak mı.Ben başlıyorum 115 okur bildiririm
Gonulmeyvesi kac gundur giris yapmiyorsun. Buraya günlük olarak girilmeli. Eger birsey varsa da bildirilmeli.
Allah kabul etsin canim da melikeye okudum demedinmi baştan?Anane için okudum.Melikeye okunacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?