- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #2.801
Canim sen ablana da okudun degilmi direk ikinize de kalp koyuyorum da okudum deyince o yuzden soruyorumGamze arkadaşımıza okudum Allah kabul etsin. Ayriyeten 20 tanede okudum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen ablana da okudun degilmi direk ikinize de kalp koyuyorum da okudum deyince o yuzden soruyorumGamze arkadaşımıza okudum Allah kabul etsin. Ayriyeten 20 tanede okudum..
Aynen aynen 2mizin de okumadan yazmıyorum burayaCanim sen ablana da okudun degilmi direk ikinize de kalp koyuyorum da okudum deyince o yuzden soruyorum
Dogru anlamışım demekki kuzumAynen aynen 2mizin de okumadan yazmıyorum buraya
Ayyy inşallah inşallahSelam kızlar,
Bende yavaş yavaş okuyorum , bittiğinde haber vercem. Bugün işe de gitmedim, bi mide bulantısı bi halsizlik anlatamamallah hepinizin başına versin inşallah
![]()
Ağzına sağlık Sevilcimmmm (Sevil'di dimi??Gamzeciğim bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim,Rabbim kabul etsin(195 adet okudum )
Yok değil diAğzına sağlık Sevilcimmmm (Sevil'di dimi??)
Canim istersen seni yarin listeden cikarayim?Selam kızlar,
Bende yavaş yavaş okuyorum , bittiğinde haber vercem. Bugün işe de gitmedim, bi mide bulantısı bi halsizlik anlatamamallah hepinizin başına versin inşallah
![]()
Beyin errorYok değil di![]()
Valla ben iyi olayım da naz yapmak istemiyorum yaaa nasıl bi mide bulantısıymış buAyyy inşallah inşallahben ilkinde hicbirini yasamamistim hic hamile gibi degildim vallahi
azcik olsun da naz yapalim kocişlere yahuuuuu
![]()
Canım cumartesi pazar çıkar istersen , pazar sınavım var pazartesi yine devam edeyim. Ben gene girer eksik olursa okuyabildiğim kadar destek olurum size
Hiç bilmiyorum canım nasıl bulantı ama fena diyorlar.Valla ben iyi olayım da naz yapmak istemiyorum yaaa nasıl bi mide bulantısıymış bu![]()
Zaten persembe bitiyor canim listeye almama gerek yok ama cmt pzr gecince eksik olursa etiket yaparim okursun olur mu canimCanım cumartesi pazar çıkar istersen , pazar sınavım var pazartesi yine devam edeyim. Ben gene girer eksik olursa okuyabildiğim kadar destek olurum size
Ben bu nasıl hamilelik hiçbir belirtim yok diyodum da , dememek lazımmışHiç bilmiyorum canım nasıl bulantı ama fena diyorlar.
Bende merak ediyorum aslında![]()
Olur canım ben gene arkadaşlara okumak istiyorum listeden çıkarmasanZaten persembe bitiyor canim listeye almama gerek yok ama cmt pzr gecince eksik olursa etiket yaparim okursun olur mu canim
Olsun bebiş sağlıklı olsun da biz anneler her şeye katlanırız evelAllahBen bu nasıl hamilelik hiçbir belirtim yok diyodum da , dememek lazımmış![]()
Yok sen beni hiç çıkarma listeden okurum ben bişi olmaz. İçim rahat etmicek yoksa. Perşembeye kadara z kalmış zaten.Zaten persembe bitiyor canim listeye almama gerek yok ama cmt pzr gecince eksik olursa etiket yaparim okursun olur mu canim
Napayım o zaman çıkarmayayım cmt pzr sayı vermiyim. pazartesi vereyim sayı öyle mi olsun?Olur canım ben gene arkadaşlara okumak istiyorum listeden çıkarmasan![]()