• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bin fatiha

Hatta denizin kalan 1500 de alayım bitsin onunda arkadaşlar hafta sonu düğün var takip edemeyebilirim ara ara girmeye çalışcam
Tamam canim ama sayfalari takip et sayilara dikkat et olurmu yada bakamazsan sor bana kime kac adet kaldi diye

Kızlar ben hastaydım giremedim mesajlardan bişi anlamadım napiyonuz ne okunuyor şimdi daha iyiyim okunucak bişi varsa elimden geleni okurum inşallah

Tamam canim ama sayfalari takip et sayilara dikkat et olurmu yada bakamazsan sor bana kime kac adet kaldi diye
Tamm canım karışık oluyo diye sayfaları tek tek okuyorum dediğim gibi takip etmeye çalışcam girer de yazamazsam okuyamayacağım içindir bilginize

Kızlar ben hastaydım giremedim mesajlardan bişi anlamadım napiyonuz ne okunuyor şimdi daha iyiyim okunucak bişi varsa elimden geleni okurum inşallah
Gecmis olsun canim son 5 kisiye bastan okuyoruz kalan usulu seklinde su an elviradayiz kalan 3000 duasi onceki sayfada

Bende elvira icin 641i okudum bitirdim kizlar geceye kontrol edecegim sayilari

Back
X