- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #6.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki :)Bnde katılabilirmiyim
40 biraz zor oluruz canim.hem oyle oldumu cok uzarNe 30'u 40 olalım biz insan o kadar azşuan bile kalbime indi yani
![]()
Tamam canim cok gecmis olsunBEN GELEMİCEM CANIM ameliyatım felan var 15inde hastaneye yatcam 16 sında ameliyat sonrasında evde dinlenme süreci derken çok gecikirim iyileştikten snra inşallah
Tamam canim cok gecmis olsun
25 kisi olursak 9 hin kusur dusuyorKızlar Ya Fettah okuma Sayısı çok olursa bende katilamam
Oy bi ortayı bulamiyoz40 biraz zor oluruz canim.hem oyle oldumu cok uzar
1 sene falan okuruz artik![]()
Canım katılalım ki az olsun sayı herkes böyle diyip katılmayınca otomatik sayı yükseliyorKızlar Ya Fettah okuma Sayısı çok olursa bende katilamam
Allah razı olsun canım çok uğraştın.Rabbim senin ve hepimizin dualarını kabul etsin inşaallahSealand duan tamamlandi cnim toplayabilirsin Allah kabul eylesin
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
Bir günde mi okunacak canım25 kisi olursak 9 hin kusur dusuyor
Kuzum katılmayı çok istiyorum ama kızım hep tepemde tesbihimi cekistiriyo cadıCanım katılalım ki az olsun sayı herkes böyle diyip katılmayınca otomatik sayı yükseliyor![]()
Yaparsın canım ben sana güveniyorum..Minik prensesine de tesbih ver seninkini biraksinKuzum katılmayı çok istiyorum ama kızım hep tepemde tesbihimi cekistiriyo cadıyani dokuz binde az değil kararsizim ya yapabilirmiuim bilmiyorum
Sayiya gore belirlenir canimBir günde mi okunacak canım
İnşallah canımYaparsın canım ben sana güveniyorum..Minik prensesine de tesbih ver seninkini biraksin![]()