- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.981
Bu mu son durumBismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
23 kisiyiz kisi basi 10.396 dua sahibi 10.409 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5.-Adel-
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8. B Beklenen2
9.mucizeistiyorumm
10.Uraniaaflora
11.Cuel
12.memurhanim
13.caramel_7
14. S Sevimli bebek
15. @Feslegen
16.Kmsl Hnd
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. A Ayas19
20. A Ayla 64
21.lalegul52
22.Asice
23. B Beto2012
Evet canim basliyoruz mubarek gunde baslamamiz cok guzel oldu Allah simdiden hepimziin dualarini kabul eylesin insallahBu mu son durum
Amin inşallah canımEvet canim basliyoruz mubarek gunde baslamamiz cok guzel oldu Allah simdiden hepimziin dualarini kabul eylesin insallah
Allahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et5 528mucizemmm duani paylas canim biz okumaya baslayalim cikmak isteyen olursa onlarin sayisinida bolusturur okuruz
Duam canım rabbim hepimize kabul olmuş dua sevinci yaşatsınAllahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et
Duasını ulu kabede yapılan dualardan eyleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim amin.
okumaya baslıyorum rabbim dualarımızı kabul etsin..Allahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et
Duasını ulu kabede yapılan dualardan eyleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim amin.
Allah kabul etsin inşallah başlıyorumAllahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et
Su an tospa arkadasimiz icin okuyoruz kubra icin duasini okuyup niyet edip 10.396 ya fettah okuyacaksin 2. Kisiye gectigimizde yine ayni sekildeBn anlamadım ne kadar okutacak herkes için ayrı ayrı mı 10.396 okuyacam?
Allah razı olsun canımAllah kabul etsin inşallah başlıyorum
Hadi Bismillah bende başlıyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahAllahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et
Amin inşaallah canımHadi Bismillah bende başlıyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Tamm canımmSu an tospa arkadasimiz icin okuyoruz kubra icin duasini okuyup niyet edip 10.396 ya fettah okuyacaksin 2. Kisiye gectigimizde yine ayni sekilde
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
23 kisiyiz kisi basi 10.396 dua sahibi 10.409 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
(cikmak isteyenler bildirim yapabilir)
1. 5 528mucizemmm
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5.-Adel-
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8. B Beklenen2
9.mucizeistiyorumm
10.Uraniaaflora
11.Cuel
12.memurhanim
13.caramel_7
14. S Sevimli bebek
15. @Feslegen
16.Kmsl Hnd
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. A Ayas19
20. A Ayla 64
21.lalegul52
22.Asice
23. B Beto2012
Allah razı olsun canım inşaallah hepimiz buraya çok şükür duamız kabul oldu yazarız gönlünden ne geçiyorsa rabbim sana en güzelini ve en hayırlısı nasip etsin canımBende başlıyorum hadi Bismillah, ben neden bilmiyorum bu hatme çok gönül bağladım. İnşallah en kısa sürede duanın kabul sevincini yaşarsın arkadaşım 5 528mucizemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?