- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #7.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayi listenin basinda yaziyor simdi listeyi guncelleyecegim.Seve seve katılırım. Kaç tane okuyacağım ve be kadar zamanda bilgilendirirseniz sevinirim
Baksana cevap bile vermiyor hala daha.@Asice en azından bir girip yazsaydın ilk başından beri etiketleniyorsun ve bildirim geliyor sana dün son gündü bugüne kaldı ve belkide daha da okumayanlar olucak
Kmsl hnd de oyle listeye girmemis meger bana 3 gun sonra soyluyor e madem listeyi ilk paylastigimda yazsana ben yokum diye ne kadar umursamaz gamsiz insanlar varBaksana cevap bile vermiyor hala daha.
Bi takmış erkek bebek isteyenler grubuna surekli orada duayla alakasi bile olmayan insanlari etiketlemeyin birdaha.
Insanlari bekletti kac gun birak arkadasim insanlari terbiyeye cekemezsin baksana takmiyor bile aaaa sabah sabah ayarlarimla oynadi kiz
Birde hepsine etiketleyince bildirim gidiyor okuyamayaksan okuyamıyorum deyin yani böyle bizleri de zor durumda bırakıyorlar dün bitmesi gereken dua bugüne kaldı belki de yarın biticekKmsl hnd de oyle listeye girmemis meger bana 3 gun sonra soyluyor e madem listeyi ilk paylastigimda yazsana ben yokum diye ne kadar umursamaz gamsiz insanlar var
2000 aldım
Canım kalan 3.000 onu sen okur musunGerçekten üzülüyorum, bizler gerçekten kendimizi çaresiz hissederek duâlara sığınan insanlarız. Birbirimizin duâ.sına amin diyerek aslında derdini paylaşıyoruz ve yüreğindeki yükü hafifletmeye çalışıyoruz. Burada olabilecek aksilikler benim umudumu gölgeliyor, Rabbim kabul etmeyeceği duâ'ya amin dedirtmez inancına sahip olduğum için çıkan aksilikler beni karamsarlığa sürüklüyor. Kimseyi okumak için zorunlu tutamayız, insanlık hali o gün canımız duâ etmek istemeye bile bilir, ama başka konularda online okup buraya "okuyamayacağım" yazmak zor birşey değil.
2000 aldım
Tuğçe için kalan 3000
.Canım kalan 3.000 onu sen okur musun
Çok geçmiş olsun canım Allah razı olsunRahatsızdım kızlar tuğçe için okudum sayımı
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım Allah razı olsun