3bin fatiha

Bismillahirrahmanirrahim🤲
239.121 YA FETTAH HATIMI
22 kisiyiz kisi basi 10.869 dua sahibi 10.872 adet okuyacaktir...
(sayi tekrar degisti kizlar bilginize... son sayı budur...)
(SÜRE 3 GÜNDÜR)

1. 5 528mucizemmm
2. begonvil1985 begonvil1985
İrem;
Duâm: En kısa sürede hamile kalabiliyim, Rabbimin salihâ kullarından sağlıklı hayırlı bir evlât sahip olabileyim🙏🏻
3. B Bademmm388
4. Ocalh Ocalh
5. -Adel- -Adel-
6. @MaviKuplik
7. nursevdi nursevdi
8. B Beklenen2
9. mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
10. Uraniaaflora Uraniaaflora
11. @memurhanim
12. caramel_7 caramel_7
13. S Sevimli bebek
14. @Feslegen
15. canparcamugurum canparcamugurum
16. F FairyTale89
17. A Ayas19
18. lalegul52 lalegul52
19. @vuslatahasretim
20. Bifincankahve Bifincankahve
21. M Makbile
22. B Beto2012

@Asice en azından bir girip yazsaydın ilk başından beri etiketleniyorsun ve bildirim geliyor sana dün son gündü bugüne kaldı ve belkide daha da okumayanlar olucak
Baksana cevap bile vermiyor hala daha.
Bi takmış erkek bebek isteyenler grubuna surekli orada duayla alakasi bile olmayan insanlari etiketlemeyin birdaha.
Insanlari bekletti kac gun birak arkadasim insanlari terbiyeye cekemezsin baksana takmiyor bile aaaa sabah sabah ayarlarimla oynadi kiz

Baksana cevap bile vermiyor hala daha.
Bi takmış erkek bebek isteyenler grubuna surekli orada duayla alakasi bile olmayan insanlari etiketlemeyin birdaha.
Insanlari bekletti kac gun birak arkadasim insanlari terbiyeye cekemezsin baksana takmiyor bile aaaa sabah sabah ayarlarimla oynadi kiz
Kmsl hnd de oyle listeye girmemis meger bana 3 gun sonra soyluyor e madem listeyi ilk paylastigimda yazsana ben yokum diye ne kadar umursamaz gamsiz insanlar var

Kmsl hnd de oyle listeye girmemis meger bana 3 gun sonra soyluyor e madem listeyi ilk paylastigimda yazsana ben yokum diye ne kadar umursamaz gamsiz insanlar var
Birde hepsine etiketleyince bildirim gidiyor okuyamayaksan okuyamıyorum deyin yani böyle bizleri de zor durumda bırakıyorlar dün bitmesi gereken dua bugüne kaldı belki de yarın biticek

Gerçekten üzülüyorum, bizler gerçekten kendimizi çaresiz hissederek duâlara sığınan insanlarız. Birbirimizin duâ.sına amin diyerek aslında derdini paylaşıyoruz ve yüreğindeki yükü hafifletmeye çalışıyoruz. Burada olabilecek aksilikler benim umudumu gölgeliyor, Rabbim kabul etmeyeceği duâ'ya amin dedirtmez inancına sahip olduğum için çıkan aksilikler beni karamsarlığa sürüklüyor. Kimseyi okumak için zorunlu tutamayız, insanlık hali o gün canımız duâ etmek istemeye bile bilir, ama başka konularda online okup buraya "okuyamayacağım" yazmak zor birşey değil.

Gerçekten üzülüyorum, bizler gerçekten kendimizi çaresiz hissederek duâlara sığınan insanlarız. Birbirimizin duâ.sına amin diyerek aslında derdini paylaşıyoruz ve yüreğindeki yükü hafifletmeye çalışıyoruz. Burada olabilecek aksilikler benim umudumu gölgeliyor, Rabbim kabul etmeyeceği duâ'ya amin dedirtmez inancına sahip olduğum için çıkan aksilikler beni karamsarlığa sürüklüyor. Kimseyi okumak için zorunlu tutamayız, insanlık hali o gün canımız duâ etmek istemeye bile bilir, ama başka konularda online okup buraya "okuyamayacağım" yazmak zor birşey değil.
Canım kalan 3.000 onu sen okur musun

Back
X