- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.201
İrem arkadaşımız için okudum rabbim duanı kabul eylesin inşaallah çok güzel haberlerini alırız buraya anne oluyorum diye yazarsın canımBismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
22 kisiyiz kisi basi 10.869 dua sahibi 10.872 adet okuyacaktir...
(sayi tekrar degisti kizlar bilginize... son sayı budur...)
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
(cikmak isteyenler bildirim yapabilir)
1. 5 528mucizemmm
2.begonvil1985
İrem;
Duâm: En kısa sürede hamile kalabiliyim, Rabbimin salihâ kullarından sağlıklı hayırlı bir evlât sahip olabileyim
3. B Bademmm388
4. @Ocalh
5.-Adel-
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8. B Beklenen2
9.mucizeistiyorumm
10.Uraniaaflora
11. @memurhanim
12.caramel_7
13. S Sevimli bebek
14. @Feslegen
15.canparcamugurum
16. F FairyTale89
17. A Ayas19
18.lalegul52
19. @Asice
20. @vuslatahasretim
21.Bifincankahve
22. B Beto2012
İrem arkadaşımız için okudum rabbim duanı kabul eylesin inşaallah çok güzel haberlerini alırız buraya anne oluyorum diye yazarsın canımbegonvil1985
B Beto2012
2.5 saate mi aldı canım okumam rabbim duanı kabul etsinAllah razı olsun canım, ben daha kendi duâ'mı bitirmemiştim ki sen benden önce bitirdin çok teşekkür ederim canım
Nasıl yani canım dua toplanmıyorTamam canim okur illaki dua toplanmayacak bunda zaten uzulmeye gerek yok
İrem arkadaşıma okudum. Rabbim tez zamanda kabul eder inşallah.
Yabi ya latif gibi dua toplama yok bundaNasıl yani canım dua toplanmıyor
2 gun sonra canim10 ekimde
Ozaman canım okuyalımTugce icin okumayanlalegul52 kaldi heralde o da cikmak istiyor.
Bi haber gelsin deOzaman canım okuyalım
Arkadaşlar bir araştırma yapıp hayırlı bir evlada sahip olmak ve herhangi bir hacet dilek için duaları toplamaya çalıştım belki faydalanmak isteyen olur diye burada paylaşmak istedim dualarınız kabul olsun Allah kabul olmuş dua sevinci yaşatsın hepinize
Arkadaşlar bir araştırma yapıp hayırlı bir evlada sahip olmak ve herhangi bir hacet dilek için duaları toplamaya çalıştım belki faydalanmak isteyen olur diye burada paylaşmak istedim dualarınız kabul olsun Allah kabul olmuş dua sevinci yaşatsın hepinize
bana biraz yardım eder misin canım grip oldum zorlanıyorum.Arkadaşlar, okumakta zorluk çeken arkadaşlar yazabilirler ben yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?