3bin fatiha

B Beto2012
İsmim Fatoş
Duam Allah ım kızımı sağ salim kucağıma alabileyim. Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, güzel yüzlü, güzel huylu, güzel ahlaklı evlat olsun. Evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver rabbim. Kardeşim sağ salim askerden gelsin senin izninle. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Herkesin muradını ver inşallah amin.

Bismillahirrahmanirrahim🤲
239.121 YA FETTAH HATIMI
20 kisiyiz kisi basi 11.956 dua sahibi 11.957 adet okuyacaktir...
***(((((sayi tekrar degisti kizlar bilginize...))))***
(SÜRE 3 GÜNDÜR)

1. 5 528mucizemmm
2. begonvil1985 begonvil1985
3. B Bademmm388
Fatoş
Duam Allah ım kızımı sağ salim kucağıma alabileyim. Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, güzel yüzlü, güzel huylu, güzel ahlaklı evlat olsun. Evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver rabbim. Kardeşim sağ salim askerden gelsin senin izninle. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Herkesin muradını ver inşallah amin.
4. Ocalh Ocalh
5. -Adel- -Adel-
6. @MaviKuplik
7. nursevdi nursevdi
8. B Beklenen2
9. mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
10. Uraniaaflora Uraniaaflora
11. memurhanim memurhanim
12. caramel_7 caramel_7
13. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
14. canparcamugurum canparcamugurum
15. F FairyTale89
16. A Ayas19
17. vuslatahasretim vuslatahasretim
18. Bifincankahve Bifincankahve
19. M Makbile
20. B Beto2012

Bismillahirrahmanirrahim🤲
239.121 YA FETTAH HATIMI
20 kisiyiz kisi basi 11.956 dua sahibi 11.957 adet okuyacaktir...
***(((((sayi tekrar degisti kizlar bilginize...))))***
(SÜRE 3 GÜNDÜR)

1. 5 528mucizemmm
2. begonvil1985 begonvil1985
3. B Bademmm388
Fatoş
4. Ocalh Ocalh
5. -Adel- -Adel-
6. @MaviKuplik
7. nursevdi nursevdi
8. B Beklenen2
9. mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
10. Uraniaaflora Uraniaaflora
11. memurhanim memurhanim
12. caramel_7 caramel_7
13. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
14. canparcamugurum canparcamugurum
15. F FairyTale89
16. A Ayas19
17. vuslatahasretim vuslatahasretim
18. Bifincankahve Bifincankahve
19. M Makbile
20. B Beto2012
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım B Bademmm388

Kizlar kisi basi o yeni rakamimi okuyacagiz yoksa herkez alabildigi kadar alip mi okuyacak anlamadim ben ? Birde süre ne zamana kadar ?

Kizlar kisi basi o yeni rakamimi okuyacagiz yoksa herkez alabildigi kadar alip mi okuyacak anlamadim ben ? Birde süre ne zamana kadar ?
Canim biz irem ve tugce arkadaşımızın duasinda eksik vardı okumak isteyen okuyup onu tamamladı
Kişi başı yeni rakamı okuyacağız süre üç gün

2000 aldım
Kalan: 8869
Kizlar banlanabilirmisim bilginiz olsun konu silmistm ama blmiuordum yanls bi bilgiden dolayi tekrar iceerigini doldurdum ama blmiyorum banlanacak miyim smdide okuyacagm siradakiarkadasa bilginiz olsun
Kiblemisler o ney onu da bilmiyorum 🤧

Back
X