- 26 Nisan 2019
- 4.608
- 6.882
- 158
- 40
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #7.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begonvil1985 canim ayas senin icin okumamis bunu anca soyluyor.!
2.000 aldim
Kalan 8.869
@MaviKuplik okuyalim canim İrem icin
İNan canım bende öyleyim kendi duamı geç okuyayım ama sizlerin burdaki dua arkadaşlarımın geç olmasın erkn bitsinWalla ne diyeceğimi bilemiyorum, insanlar buradaki sorumluluğun farkında değiller. Benim ödüm kopuyor bir arkadaşıma bir tane fazla yda eksik okuyacağımda ebced değerini bozucam diye
Yarına tamamlarım inşaallah.Yarin son etiket yapayim dedim kizlar
nursevdi
@Beklenen2
@mucizeistiyorumm
@uraniaflora
memurhanim
@caramel_7
canparcamugurum
vuslatahasretim
Bifincankahve
@Mitolojik
Sealand
Hatirlatma icin sagol canim cok iyi oluyor böyle. Yarin aksama bitirecegim insallahYarin son etiket yapayim dedim kizlar
nursevdi
@Beklenen2
@mucizeistiyorumm
@uraniaflora
memurhanim
@caramel_7
canparcamugurum
vuslatahasretim
Bifincankahve
@Mitolojik
Sealand
Aynen canim bende cok sinirleniyorum ama bosver diyorum oyle insanlarin okumalarina ihtiyacimiz yok zatenAynen canım sinirlendim daha sert konuşmayı sırf ban yemek için istemedim
Neyse kalan sağlar bizimdir zaten![]()
Aynen canim ya hastayim okuyamicam dese zaten bisey demeyiz insanlik hali canim boyle tinlamayip ben 10. Etiketleyişimde yazmasi sinir bozucu kac kere etiket yaptim kac kereBöyle bir şey olmaz yani hepimiz burda dualarımız bir umutla heyecanla dua ediyoruz herkes heyecanla duasının vaktini bekliyor okuyamıcaksan okuyamıyorum desen kimse burda ona birşey demez okadar insanın duasında eksik oluyor
Aynen oyle canim keske herkes bizim gibi olsa...Walla ne diyeceğimi bilemiyorum, insanlar buradaki sorumluluğun farkında değiller. Benim ödüm kopuyor bir arkadaşıma bir tane fazla yda eksik okuyacağımda ebced değerini bozucam diye
Evet canim tamamlandi şükürBaşka okunacak sayı varsa bende okuyabilirim arkadaşlar galiba irem arkadaşın duası tamamlanmış
Sayi kalmadi canim sagolBende yardim edebilirim anca girebildim yeni gördüm yorumları
Evet bana okunuyorKizlar ocalh a okuyoruz dimi hc bildirim gelmemis
Ondan önce ben vardım benimkini okumuş muydun canım o sırada banlıydn çünküKizlar ocalh a okuyoruz dimi hc bildirim gelmemis