3bin fatiha

begonvil1985 begonvil1985 canim ayas senin icin okumamis bunu anca soyluyor.!
2.000 aldim
Kalan 8.869
@MaviKuplik okuyalim canim İrem icin

Walla ne diyeceğimi bilemiyorum, insanlar buradaki sorumluluğun farkında değiller. Benim ödüm kopuyor bir arkadaşıma bir tane fazla yda eksik okuyacağımda ebced değerini bozucam diye

Walla ne diyeceğimi bilemiyorum, insanlar buradaki sorumluluğun farkında değiller. Benim ödüm kopuyor bir arkadaşıma bir tane fazla yda eksik okuyacağımda ebced değerini bozucam diye
İNan canım bende öyleyim kendi duamı geç okuyayım ama sizlerin burdaki dua arkadaşlarımın geç olmasın erkn bitsin

Aynen canım sinirlendim daha sert konuşmayı sırf ban yemek için istemedim 😊
Neyse kalan sağlar bizimdir zaten 😘
Aynen canim bende cok sinirleniyorum ama bosver diyorum oyle insanlarin okumalarina ihtiyacimiz yok zaten 😊
Biz bize yeteriz okumaya istekliler belli zaten😚

Böyle bir şey olmaz yani hepimiz burda dualarımız bir umutla heyecanla dua ediyoruz herkes heyecanla duasının vaktini bekliyor okuyamıcaksan okuyamıyorum desen kimse burda ona birşey demez okadar insanın duasında eksik oluyor
Aynen canim ya hastayim okuyamicam dese zaten bisey demeyiz insanlik hali canim boyle tinlamayip ben 10. Etiketleyişimde yazmasi sinir bozucu kac kere etiket yaptim kac kere

Aynen oyle canim keske herkes bizim gibi olsa...
Umursamayanlar kendini belli ediyor iste boyle laylaylom geliyor heralde

Back
X