- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.481
Okudum canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnaklarınıCanim benim az kaldi okundu say uyuyakalirsam girip de haber veremem bu arada ikiz bebislerim sagliklari icin sizlerden 1 er fatiha rica ediyorum allah rizazi icin asilamaya girerken de butun hrrkesten dua istemistim simdiden allah razi olsun hakkinizi helal edin❤
Canim benim az kaldi okundu say uyuyakalirsam girip de haber veremem bu arada ikiz bebislerim sagliklari icin sizlerden 1 er fatiha rica ediyorum allah rizazi icin asilamaya girerken de butun hrrkesten dua istemistim simdiden allah razi olsun hakkinizi helal edin❤
Canim benim az kaldi okundu say uyuyakalirsam girip de haber veremem bu arada ikiz bebislerim sagliklari icin sizlerden 1 er fatiha rica ediyorum allah rizazi icin asilamaya girerken de butun hrrkesten dua istemistim simdiden allah razi olsun hakkinizi helal edin❤
Okudum saglikla gelsin minikler insallhCanim benim az kaldi okundu say uyuyakalirsam girip de haber veremem bu arada ikiz bebislerim sagliklari icin sizlerden 1 er fatiha rica ediyorum allah rizazi icin asilamaya girerken de butun hrrkesten dua istemistim simdiden allah razi olsun hakkinizi helal edin❤
Bitti canim Allah kabul eylesin bunda dua toplama yok bu arada sormussun ama
Hatice icin mi az kaldi Elif icinmi canim?Canim benim az kaldi okundu say uyuyakalirsam girip de haber veremem bu arada ikiz bebislerim sagliklari icin sizlerden 1 er fatiha rica ediyorum allah rizazi icin asilamaya girerken de butun hrrkesten dua istemistim simdiden allah razi olsun hakkinizi helal edin❤
Canim ben haticeye okudum elife icin demstmHatice icin mi az kaldi Elif icinmi canim?
Esra@MaviKuplik duani paylasirmisin canim
Okudum canım Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahCanim benim az kaldi okundu say uyuyakalirsam girip de haber veremem bu arada ikiz bebislerim sagliklari icin sizlerden 1 er fatiha rica ediyorum allah rizazi icin asilamaya girerken de butun hrrkesten dua istemistim simdiden allah razi olsun hakkinizi helal edin❤
Amin inşallah okuyan herkesten Allah razı olsunBitti canim Allah kabul eylesin bunda dua toplama yok bu arada sormussun ama
Bitirdin mi canim Elif icinde?Canim ben haticeye okudum elife icin demstm
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi 11.956 dua sahibi 11.957 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5.-Adel-
6. @MaviKuplik
Esra
Allahım beni ve eşimi İslam ahlakıyla ahlaklandır kızımı ve bize nasip edeceğin çocuklarımızı da böyle yetiştirmeyi nasip et
Kızımı Saliha kullarından eyle
Eşime hayırlı bir iş nasip et inşallah
Sabrımızı ve Şükrümüzü arttır Ailemle sağlıklı ve huzurlu ömürler nasip et inşallah Amin
7.nursevdi
8. B Beklenen2
9.mucizeistiyorumm
10.Uraniaaflora
11.memurhanim
12.caramel_7
13.Kafiyesizsiir
14.canparcamugurum
15. F FairyTale89
16.vuslatahasretim
17.Bifincankahve
18. @Mitolojik
19.Sealand
20. B Beto2012
Esra için okudum Allaha kabul etsin insaalahEsra
Allahım beni ve eşimi İslam ahlakıyla ahlaklandır kızımı ve bize nasip edeceğin çocuklarımızı da böyle yetiştirmeyi nasip et
Sabrımızı ve Şükrümüzü arttır Ailemle sağlıklı ve huzurlu ömürler nasip et inşallah Amin
Esra nin niyetine okudum Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul etsin InşaAllahEsra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?