- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #7.641
Mahçup oldum valla canm
Yok canım senin ne suçun var da mahçup oluyorsun sen iyilik etmek istedin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahçup oldum valla canm
Bende birakcam bu gidisle bu ne ya onune gelen laf ediyor ben bundan para mi aliyorum silah zoruyla mi takip ediyorum zamanimi veriyorum hamile halimle ugrasiyorum ama yok arkadas sevabina yapiyorum suraya bak bulundugum ithamlara dalga geciyormusum bilemne diger gruplar gibi kasvetli sandi heralde burasiniBetüş boşver bence ikinizde uzatmayın birbirimizi tanımadığımız için bazı kelimeler sözler kırıcı gelebilir ama bu kadar uzatmasanız daha iyi olur ortada sorun olacak bi durum yok çünkü kırmayalım birbirimizi![]()
Aranizdaki duruma mudahil olmak istemiyorum ya da taraf olmak için yazmiyorum ama konu dışı bir şey söylemek istiyorum aslında çıkmanız hepimizi etkiliyor okuma sayısı değişiyor size okunmasa da bence başladığımız işi çok ciddi bir şey yoksa devam etmek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü bu sefer sayı çok diye baskalari da cikacak ve liste tamamlanmayacak herkesin hakkına girilmiş olunacak keşke kalsanız beraber bitirsek kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz.Ayrıca sayfayı yönetmek de kolay değil birbirimize destek olmalıyız.Ben istemiyorum çıkmak bahane olsaydı once çıkardım bu konuşmayı beklemezdimhatta adele de soyledim gör bak bahane diyecekler diye. Münakaşa ettiğim kişi grubu takip eden kişi bundan sonra bana gıcık gidecek büyük ihtimalle sebep bu. Kendi duam okunmadı daha bunu göze aliyorum isim bitti bahane edip çıkayım durumu değil bu.
Şunu degistirelim bunu degistirelim derken?Benim düşüncem de benim düşüncem battıysa battı o halde ulu orta yazılan birşeye. Evlat hasreti çekiyorum diye @adel8893 arkadaşım davet etti gel sende dua et iyi gelir ama sürekli ters ters cvplar şunu değiştirelim bunu değiştirelim Kübra arkadaşın duasi bitsin ayriliyorum gruptan.
Aranizdaki duruma mudahil olmak istemiyorum ya da taraf olmak için yazmiyorum ama konu dışı bir şey söylemek istiyorum aslında çıkmanız hepimizi etkiliyor okuma sayısı değişiyor size okunmasa da bence başladığımız işi çok ciddi bir şey yoksa devam etmek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü bu sefer sayı çok diye baskalari da cikacak ve liste tamamlanmayacak herkesin hakkına girilmiş olunacak keşke kalsanız beraber bitirsek kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz.
Şunu degistirelim bunu degistirelim derken?
Eger gününden bahsediyorsan ben sondaki arkadaslara daha cabuk gelsin bir an once duasi kabul bulsun diye bu çabam ve baska dualara gecilsin diye bu çabalarim bitsin de gidek diye degil
Tabi sen bilirsin ama şuan yanlış anlamazsan sanki grubdan çıkmak için bahane yaptın gibime geldi. Sonuçta ne olursa olsun 1 kişi ile münakaşa yaptın diye diğer arkadaşları ve duanı hiçe saymasaydın iyi olurdu ama sen bilirsin yinede hakkını helal et![]()
Doğru karar vermissin canım hem betül arkadaşımız da hamile hormonal olarak biraz farklı aylarında oda alttan alamıyor hemen yükseliyor ama biz ikinizide aramızda görmeye devam etmek istiyoruzYurtdışındayım ve inan sırf bu dua grubuna katılmak için zikirmatik bulamiyordum zar zor bir siteden bulup sipariş vermiştim. Duası okunmamış arkadaşlar icin kalacağım kendim için bile değil.
Betüş sende artık sakinles olur mu bebegede zarar bu kadar stres aslında bu kadar büyütülecek bir durum yoktu ama neyse ki tatlıya bağlandıŞunu degistirelim bunu degistirelim derken?
Eger gününden bahsediyorsan ben sondaki arkadaslara daha cabuk gelsin bir an once duasi kabul bulsun diye bu çabam ve baska dualara gecilsin diye bu çabalarim bitsin de gidek diye degil
Ben baglandigini dusunmuyorum beni gormezden gelecekse benimde onu gormezden gelmem gerekecek bu durumda hic iyi olmazBetüş sende artık sakinles olur mu bebegede zarar bu kadar stres aslında bu kadar büyütülecek bir durum yoktu ama neyse ki tatlıya bağlandı![]()
Ben baglandigini dusunmuyorum beni gormezden gelecekse benimde onu gormezden gelmem gerekecek bu durumda hic iyi olmaz
Merak etmeyin bu listeden sonra birakiyorum takibi de grubu da. Yaklasik 5 aydir buradayim ben para almiyorum buradan zorla da tutulmuyorum sevabina yapiyorum yeri geldi uyku uyumadim yeri geldi cok karistigi zamanlar oldu saatlerce tekrar tekrar takip ettim yeri geldi okumayan oldu okudum kimsenin duasi kalmasin diye ugrastim ee haliyle bana laf geldiginde rahatsiz oluyorumBazi şeyleri görmezden gelmek gerekecek dedim bazı insanları değil. Yazılanlardan bahsediyorum.
Valla gereksiz konu uzuyor ve artık diğerlerini bilmem ama bana gına geldi kimse kimseyi görmezden gelmez ama devamlı sohbet içinde de değiliz ki zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum betüş boşver artık ya güzel güzel okunsun bitsin dualarımız daMerak etmeyin bu listeden sonra birakiyorum takibi de grubu da. Yaklasik 5 aydir buradayim ben para almiyorum buradan zorla da tutulmuyorum sevabina yapiyorum yeri geldi uyku uyumadim yeri geldi cok karistigi zamanlar oldu saatlerce tekrar tekrar takip ettim yeri geldi okumayan oldu okudum kimsenin duasi kalmasin diye ugrastim ee haliyle bana laf geldiginde rahatsiz oluyorum
Merak etmeyin bu listeden sonra birakiyorum takibi de grubu da. Yaklasik 5 aydir buradayim ben para almiyorum buradan zorla da tutulmuyorum sevabina yapiyorum yeri geldi uyku uyumadim yeri geldi cok karistigi zamanlar oldu saatlerce tekrar tekrar takip ettim yeri geldi okumayan oldu okudum kimsenin duasi kalmasin diye ugrastim ee haliyle bana laf geldiginde rahatsiz oluyorum
Gün meselesi degil canim konu benim yaptigim şaka yanlis anlasildi sadeceKızlar bence yazım diliyle iletişim kurmaya çalıştığımız için böyle bir sıkıntı oluştu. Bence karşılıklı yüzyüze konuşsaydınız hiç gerilmezdiniz. Benim okuduklarımdan anladığım dua süresi 2 gün olması önerilmiş, çoğu kişiye de az geldiği için kabul edilmemiş, 3 günle devam edilmiş.. Ya Fettah hatmine başlarken konuştuğumuz gün sayısından farklı birşey olmamış. Yani burda iletişim dışında başka bir sıkıntı anlayamadım ben.Bifincankahve canım duâ gruplarında kafamıza yatmayan şeyler olabiliyor, birbirimizi hiç tanımayan 21 kişiyiz burda. Tüm iyi niyetimle söylüyorum belki benim fikrim sana ters gelecek ama benim sana ettiğim duâ kabul görecek bilebilir misin? Bu kadar küçük şeyler için kalbinizi bozmayın. Allah nasip ederde grubumuzla devam edersen B Beto2012 'nun çabasını görürsün, hatta Böyle tanışmıştık şimdi ne iyi arkadaş olduk diye hatırlar, gülersiniz
![]()
Ben düşerim
Kızlar bence yazım diliyle iletişim kurmaya çalıştığımız için böyle bir sıkıntı oluştu. Bence karşılıklı yüzyüze konuşsaydınız hiç gerilmezdiniz. Benim okuduklarımdan anladığım dua süresi 2 gün olması önerilmiş, çoğu kişiye de az geldiği için kabul edilmemiş, 3 günle devam edilmiş.. Ya Fettah hatmine başlarken konuştuğumuz gün sayısından farklı birşey olmamış. Yani burda iletişim dışında başka bir sıkıntı anlayamadım ben.Bifincankahve canım duâ gruplarında kafamıza yatmayan şeyler olabiliyor, birbirimizi hiç tanımayan 21 kişiyiz burda. Tüm iyi niyetimle söylüyorum belki benim fikrim sana ters gelecek ama benim sana ettiğim duâ kabul görecek bilebilir misin? Bu kadar küçük şeyler için kalbinizi bozmayın. Allah nasip ederde grubumuzla devam edersen B Beto2012 'nun çabasını görürsün, hatta Böyle tanışmıştık şimdi ne iyi arkadaş olduk diye hatırlar, gülersiniz
![]()