3bin fatiha

Nihan için okudum Allah cc kabul eylesin inşaallah

Sağolasın canım benim Allah razı.olsun . Aynen öyle oldu belki benimde bu duaya ihtiyacım var yada buradaki arkadaşlardan birinin benim duama ihtiyacı var onu bı Allah bilir bende zaten aynı senin dediğin gibi 41 Meryem suresi dagittim çok şükür bitti okundu hatta 51 kişi okudu . Şimdi kendim her gün bitane Meryem suresi okuyorum 41 gün okuyacağım bide bu arada 41 fetih suresi okumaya başladım . Bide kendime 70000 lem yelid çekmeyi düşünüyorum böyleyim bu ara

Mine arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin

Çok haklısın belkı de birinin bizim duamıza ihtiyacı var. Hangısı nedır sebeplerı nedır bılemıyoruz. Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı. Ve devamını nasip etsin. Allah senden de razı olsun canım. 70.000 ihlas kaç günde bitireceksin?

Mine için okudum. 9196

Mine
Duam; hafta sonu yaptığım is gorusmemim olumlu sonuçlanması ve hayırlısı ile insaAllah ise başlamak kyk borcumu ödeme kolaylığı, yakın zamanda da dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan biriyle hayırlısı ile yuvami kurmak, hastaliklarimiza sifa, abime de hayırlı bol kazanç ve yuvasına huzur mutluluk için dua istiyorum kizlar Rabbim razi olsun hepimizden hayırlısı ile tüm dualarimizi kabul olsun InşaAllah

Amin....

Mine arkadaşım için okudum

Bu yeni duami bende hatlar karıştı ya

B Beto2012 kendi niyetim için okudum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…