3bin fatiha

🌟SAYILARA DIKKAT EDELIM LUTFEN...🌟
Bismillahirrahmanirrahim🤲
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi🌟9.564🌟 dua sahibi 🌟9.585🌟adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2. @begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh Ocalh
5. -Adel- -Adel-
6. @MaviKuplik
7. @nursevdi
8. @Beklenen2
9. mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
10. @Uraniaaflora
11. memurhanim memurhanim
12. caramel_7 caramel_7
13. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
14. canparcamugurum canparcamugurum
Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat abimlerin evlatlarını ve hamile kardeşlerimin evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip et” aminn🤲🏻
15. F FairyTale89
16. vuslatahasretim vuslatahasretim
17. Bifincankahve Bifincankahve
18. @Mitolojik
19. Sealand Sealand
20. Senfonim Senfonim
21. @minik kalp0753
22. @Rana_murat
23. Rainbow Peace Rainbow Peace
24. C cansu_tr
25. B Beto2012
Özlem icin okudum Allahim hepimizin duasini kabul etsin inş

Arkadaşlar yarın kontrolüm var dua edin güzel haberler alayım 🤲🏻👶🏻 kac gündür içimde korkular rabbim hayırlara çıkarsın inşallah 🤲🏻

14. canparcamugurum canparcamugurum Özlem için 9564 Okudum.
Amin...

(Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat abimlerin evlatlarını ve hamile kardeşlerimin evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip et” aminn🤲🏻)

Arkadaşlar nacizane tavsiye...Hamile kalmak isteyenler, her gün hurma yesinler 2-3 tane...Rahmi kalınlaştırıyor bebeğin tutunmasını sağlıyor Hurma. Zaten Kuran da da Hurma dan bahseder Hz. Meryem ın doğumunda öncesınde.....
Bende dipnot düşmek istedim mümkünse hurmayi tek sayı olarak tuketelim 😊

Özlem arkadaşımız için okudum Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul etsin InşaAllah 🌺

14. canparcamugurum canparcamugurum Özlem için 9564 Okudum.
Amin...

(Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat abimlerin evlatlarını ve hamile kardeşlerimin evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip et” aminn🤲🏻)
Özlem için okudum Allah kabul etsin inşaallah

Back
X