- 28 Mayıs 2019
- 766
- 1.097
- 113
- 31
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #8.001
Akşama biter az kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama biter az kaldı
Sibel için okudum Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul etsin InşaAllahSibel için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sibel için okudum Allah kabul etsin inşallah
SibSibel için okudum 9564
Amin.
Allah senden de razı olsun inşallah.
( İsmim Sibel
Duam : Bir kaç ay önce taşındığım ilde hayırlı severek çalışacağım bir iş istiyorum.Çok haksızlığa uğradım maddi manevi kayıplar yaşadım haksız yere kaybettiğim herşeyi gireceğim mahkemelerde haklı olarak kazanmayı nasip etsin bana Allah’ım. Aile bütünlüğümü bozmaya çalışanlar ailemden uzak dursun anne babamın arası iyi olsun ve başımdan eksik etmesin Allah’ım onları korusun☹ Ve hayırlı bir zamanda hayırlı bir insan çıkarsın Rabbim karşıma mutlu huzurlu bir yuva kurmak ve en çok anne olmak istiyorum rabbim nasip ederse.Duama amin diyen arkadaşlarımdan Allah razı olsun şimdiden sizlerin de duaları kabul olsun inşallah (aminnnnn))
Sibel için okudum.Allah kabul etsin inşaallah
Kusura bakmayın doktor işlerimiz vardı giremedim ama okudum ben canım hakkınızı helal edin
Gecmis olsun canim helal olsun ne demek. Okurmusun kendin icin?Kusura bakmayın doktor işlerimiz vardı giremedim ama okudum ben canım hakkınızı helal edin
Kendim içinde okudum benden sonraki içinde okudum ben canımGecmis olsun canim helal olsun ne demek. Okurmusun kendin icin?
Çok geçmiş olsun canım rabbim ya Şafi ismi hürmetine şifa versinArkadaslar , esim zehirlendi durumu agir , lutfen herkes bir ayetel kursi okuya bilir mii cok ihtiyacim var![]()
Onu demiyorum mitolojik okuyamadi sana ve Sibele.Kendim içinde okudum benden sonraki içinde okudum ben canım ☺
Okudum canim Allah safi ismiyle sifa versin insallahArkadaslar , esim zehirlendi durumu agir , lutfen herkes bir ayetel kursi okuya bilir mii cok ihtiyacim var![]()
Fairytale yani Sibel icin okuyacaksin sadece duasina niyetlenip 9.564 adet.Arkadaslar merhaba , yeni görüyorum cok cok özür dilerim. Kac kişiye okumam gerekiyor şimdi :) sayıyı çözdüm de kaç kişi kaçırdım.
Çok çok özür dilerim girdim de oysa ki
Tamam canım hemen okuyorum .Fairytale yani Sibel icin okuyacaksin sadece duasina niyetlenip 9.564 adet.
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin canim okurumArkadaslar , esim zehirlendi durumu agir , lutfen herkes bir ayetel kursi okuya bilir mii cok ihtiyacim var![]()