- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #8.081
Sule icin okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sule icin okudum
Canim vuslatahasretim beni sona al demisti mitolojik de tasiniyordu okuyamiycam dedi burada konustuk bunlari ama gormedin sanirim
Istersen beni listenin en sonuna koy canım ara verdim sürekli burda olan arkadaşlara haksızlık olmasın.
Şule için okudum rahatszim giremedim kusura bakmayın.Şule icin okumayanlar
B Bademmm388
mucizeistiyorumm
memurhanim
canparcamugurum
minik kalp0753
Rainbow Peace
C cansu_tr
N n8m2702
Canım kendime fazladan okuyacaktım ya yetişemedim birazdan bitircem okudu sayabilirsin beniŞule icin okumayanlar
B Bademmm388
mucizeistiyorumm
memurhanim
canparcamugurum
minik kalp0753
Rainbow Peace
C cansu_tr
N n8m2702
Şule için okudum Allah kabul etsin inşallahŞule icin okumayanlar
B Bademmm388
mucizeistiyorumm
memurhanim
canparcamugurum
minik kalp0753
Rainbow Peace
C cansu_tr
N n8m2702
Olsun canim sira sendeIstersen beni listenin en sonuna koy canım ara verdim sürekli burda olan arkadaşlara haksızlık olmasın.
Ismini de yazarmisinRabbim borçlarımızı tez zamanda hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin. Eşim sıkıntılarından ve sıkıntılarına sebep olan insanlardan tez zamanda hayirlisiyla kurtulsun.Gönlümüze , hanemize ferahlik ver Allahım. Ailece sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler yasayalım. Yeni evimizde hep iyi günler görelim .Rabbim evladimizi analı babalı büyütüp hep iyi günlerini görmeyi nasip etsin.Allahim bizle beraber, darda olan herkese yardim et. Amin
Ayşe:)Ismini de yazarmisin![]()
Senin niyetine okudum canım Allah kabul etsinRabbim borçlarımızı tez zamanda hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin. Eşim sıkıntılarından ve sıkıntılarına sebep olan insanlardan tez zamanda hayirlisiyla kurtulsun.Gönlümüze , hanemize ferahlik ver Allahım. Ailece sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler yasayalım. Yeni evimizde hep iyi günler görelim .Rabbim evladimizi analı babalı büyütüp hep iyi günlerini görmeyi nasip etsin.Allahim bizle beraber, darda olan herkese yardim et. Amin
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım benimRabbim borçlarımızı tez zamanda hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin. Eşim sıkıntılarından ve sıkıntılarına sebep olan insanlardan tez zamanda hayirlisiyla kurtulsun.Gönlümüze , hanemize ferahlik ver Allahım. Ailece sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler yasayalım. Yeni evimizde hep iyi günler görelim .Rabbim evladimizi analı babalı büyütüp hep iyi günlerini görmeyi nasip etsin.Allahim bizle beraber, darda olan herkese yardim et. Amin
Şule için okudum