- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 23
- 32
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #8.241
Okudum bitirdim Allah cc kabul eylesin inşaallah
Hakkini helal et arkadaşım okuyabilsem gerçekten sanada okumak isterdim ama dilimin bile dönmeye hali yok gerçekten üzgünümKendim için 9.221
Ocalh için 9000 ( 200 adet kendısı okumuştu benım için. )
Minik Kalp için de 9.196 okudum.
minik kalp0753 için de duasına Amin....
( Allahım melike kuluna hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde bebeğiinin olmasını nasip et, eşini ve kendisini bu duygudan mahrum etme günahları varsa rabbim sen affedicisindir affet. ailelerimize sağlık sıhhat ver yarabbim. işimizden gücümüzden evimizden bereket eksik olmasın. dualarımıza amin diyen bütün arkadaşlarımında duaları kabul olsun. herkesin ne kadar borcu varsa ödeme kolaylığı sağla allahım. amin amin )
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar
Hakkini helal et arkadaşım okuyabilsem gerçekten sanada okumak isterdim ama dilimin bile dönmeye hali yok gerçekten üzgünüm
Zeynep icin okudun mu ? Sonraki kiside cikaracagim kesinse kararin?Ikı güne zeynebe okuyabilirim , hakkınıza girmiyorsam devam edeyim . Yoksa cıkabilirim.
Goremedim nereye yazdigini? AlintilarmisinCanim ben zeynep icin okudum bu defa yazdimda isimi gercekten sayfa 318 de galiba mesajim. Coktan hazirdi dualar devam ediyorum ben sürekli. Siradaki arkadas icinde önceden okuduklarimi ciksrtiyorum
Evet lütfen. OkudumZeynep icin okudun mu ? Sonraki kiside cikaracagim kesinse kararin?
Hakkini helal et canimEvet lütfen. Okudum
ArkadaslarOcalh arkadasimiz minik kalp0753 icin de okuyamayacak okumak isteyen bos olan okuyabilirmi bende gercekten yogunum ve yorgunum yoksa okurdum hakkinizi helal edin
Sagol canimbende okurum canım
Amin canım sagol varsa benimde helal olsun ne demekOlur mu öyle şey hiç. Varsa hakkım helal olsun tabi ki. Sende helal et hakkını lütfen. Tekrar başınız sağolsun. Rabbim size Ailenızın diğer fertlerıne sağlıklı sıhhatli huzurlu uzun ömürler versın ınsallah.
sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?