- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
Çok teşekkür ederim bitaneeeeeemMinnoskafa gamzem için okudummm Rabbim sağ salim kucağına alacağın hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallahhhh kuzucuguma
Canım naptın bitti miBen şimdi okuyorum inşallah
Canım naptın bitti mi
Canım istersen listeyi bugün ben kontrol edebilirim. Hem kendi duammışArkadaşlar bugün Bi hastaneye gitmem gerek herkes okudugunu yazsın arkadaşımızminik kalp0753 ilgilenmeye çalışacak ben de işimi bitirince yada boş anımda bakabildiğimce bakcam..
Canım ismini paylaştın mı göremedim okucam ben birazdanCanım istersen listeyi bugün ben kontrol edebilirim. Hem kendi duammış
Nasıl yani ismini kuzum. Listeyi ben yapmadımCanım ismini paylaştın mı göremedim okucam ben birazdan
Canım dün sana sordum msj atılmıodu burdan yazdım cvb gelmedi. İsmin neNasıl yani ismini kuzum. Listeyi ben yapmadım
İsminle niyet edicem de nikinle etmeyim diye :)Nasıl yani ismini kuzum. Listeyi ben yapmadım
Valla canım sorun deil aslında yardımlaşa takip yapın ozaman. Dün arkadasta dedi saolsun hastaneye gideceksen ben takip yapayım die. Birbirinize iletişim halinde takip yapın isterseniz. Zaten bos anımda bende bakarım inşallahCanım istersen listeyi bugün ben kontrol edebilirim. Hem kendi duammış
Valla görmedim kuzum. Özel mesajım da kapalı nasıl açıldığını bilmiyorum kusura bakma. İsmim Şerife. Duam da TEZ VAKİTTE HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLADIMIN OLMASI.Canım dün sana sordum msj atılmıodu burdan yazdım cvb gelmedi. İsmin ne
Hee şimdi anladımİsminle niyet edicem de nikinle etmeyim diye :)
Yok kuzum arkadaş müsaitse o yapsın o zaman. Şimdi iki kişi bakınca karışıklık olurValla canım sorun deil aslında yardımlaşa takip yapın ozaman. Dün arkadasta dedi saolsun hastaneye gideceksen ben takip yapayım die. Birbirinize iletişim halinde takip yapın isterseniz. Zaten bos anımda bende bakarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?