3bin fatiha

Canım Betül arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin insallah Allah razi olsun canim.... olmamasi zor ama olup da kaybetmek Allah kimseye evlat acisi yasatmasin. Kaybin neden olmustu?

Amin canım, kalp anomalisi vardı bebeğimin. Kalpte kulakçıklar oluşmadığı için kulakçıktan çıkması gereken damarlar da karıncıktan çıkıyordu.

Hadi ya pismanligin var mi peki ben hep vicdan azabi cekiyorum Allahin veridgi bir cana nasil kiydim diye dunyam azap oldu cok pismanim

Gebeliğim devam etseydi preeklamsi ( gebelik zehirlenmesi ) riskim vardı , Kanımda karbondioksit artışı başlamıştı. Görüştüğümüz doktorlar gebeliğe devam edersem sorumluluk almak istemediklerini söylediler. Çok zor bir seçimdi Kendi hayatınla bebeğin hayatı arasında kalmak.

Bu da bizim sınavımız arkadaşım, neler yaşadın bilmiyorum ama hiç bir anne gönül rahatlığıyla,keyfince böyle bir kararı vermiyor. Eğer ailen, çevren sana destek oluyorsa şanslısın. 8 saat sancı çekip kucağıma alamadan toprağa verdim, sonrasında sütümü kesmek için ilaçlar kullandım.
Bizler keyfimizden, gezip tozmak istediğimizden, yaşımızın küçüklüğünden böyle bir karar vermedik ki. O yüzden kendini yıpratma, sıtkı gönülle Rabbime sarıl , inşallah duâların kabul olsun.

Canım okudum Rabbim duanı kabul etsin yavrusu cennet kuşu olmuş arkadaşlarımada tez zamanda sevindirsin rabbim sağlıklı hayırlı gebeliklerle alın kucağınıza
Amin qmin canim insallah Allah razi olsun. Annesi cennet kusu yapti onu dogsa kiyamazdi belki ama dogmadan kiydi iste belkide kaderdi bu bilemiyorum dusunuyorum dusunuyorum isin icinden cikamiyorum birseyler beni itti ama buna eminim aldirmayacagim diye gittim oysaki...

Benimde kalbinin durmasi ihtimali vardi... kimse arkamda durmadi herkes aldir dedi aldirmayacagim dedim ama nasil olduysa oldu iste... 3 gun boyunca sanci cektim 3..gece geldi yavrum normal dogumla dogurdum yavrumu 17 haftalikti... goguslerim sisti ilaclar kullandim 3 gun goguslerim sarili durdum nasil yaptim dedim gunlerce aylarca agladim 6 temmuzda 3 ay olacak ama acisi hala ayni hic gecmeyecek Allah sabir versin

Bak kendin söylüyorsun canım benim, ya karnında ölmüş olsa ve sen bunu farketmemiş olsan. O zamanlar daha yeni hateketlerini hissetmeye başlamıştır, hareketsizliği seni şüpheye bile düşürmezdi.Tabi ki gaybı Allah bilir ama bizim o zamanlar danıştığımız hocalar da önce annenin sağlığını korumakla mükellef olduğumuzu söylediler. Senin henüz çok çok yeni, benim üzerinden 4 yıl geçti. Unutmuyorsun, unutmayacaksın ama daha mantıklı bakmaya başlayacaksın. Bu kararı keyfi vermedin arkadaşım, bakamayacağın için vazgeçmedin. Lütfen kendini yıpratma, eğer bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı sen doğum kontrol kullansaydın dahi hamile kalır dünyaya gelirdi B Beto2012

Okudum canim Rabbim tez zamanda gönlüne gore versin

Hareketlerini hissetmemistim daha onu bile yasayamadim daha 17 haftalikti 450 gr dogdu. Evet yiyecek ekmegi olsa ills onumuze bi engel.cikarirmis Allah. Peki senin bidaha cocugun oldu mu var mi yani

Okudum canım Rabbim tez zamanda kucağına alacağın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…