- 12 Kasım 2013
- 2.867
- 4.936
- 333
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #1.821
Berna arkadaşıma okudum. Rabbim tez zamanda kabul eder inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben 3 gün okudum mazeretli gercek ten içim almadı dünle bugün okumayım dedim çünkü
sen bunu dediğin için ben sabah mazeretlendiğimi bildirdim.sen okumasın demeseydin ben zaten okuyordum sıkıntı etmedim bunu.gerçekten bugün çok üzüldüm. ve sırf bu yüzden tüm topiği okuyup okumasın dediğini buldum. tm gruptakilere hakkım helal olsun . burda ben Allah rızası için okuyorum diğer arkadaşlarda eminim ki öyledir.keşke okumasın demeseydin bende bu kadar üzülmeseydimBence direk mazeretliler okumasin soru isaretleri de ortadan kalkar
Ben mi demişim okumasın die. Ben burda sordum herkes okunuyor besmele çekmeden oku dediler bende hatta okunuyor mus netten de araştırdım dedim. 2 gün akıntım oldu öyle okudum 3 gün de okudum mazeretli ama 3 günde başıma gelmeyen kalmadı. Dün dedim artık 2 gün okumayım ben.sen bunu dediğin için ben sabah mazeretlendiğimi bildirdim.sen okumasın demeseydin ben zaten okuyordum sıkıntı etmedim bunu.gerçekten bugün çok üzüldüm. ve sırf bu yüzden tüm topiği okuyup okumasın dediğini buldum. tm gruptakilere hakkım helal olsun . burda ben Allah rızası için okuyorum diğer arkadaşlarda eminim ki öyledir.keşke okumasın demeseydin bende bu kadar üzülmeseydim
Canım benim Allah razı olsun zor da kalırsam okuyamiyacak olursam söylerim okursun şuan bi işim yok annemlere geldim rahat rahat okuyabiliyorumCanım yeni arkadaşa geçildiğinde senin sayının 100 tanesini ben okuycam üstünü sen tamamla. Başka adetlikten okuyan varsa onlara da yardım edicem söylesinler kaç eksikleri varsa
Canim sen okumuyorsun diye degil sorun. Sen okumasan bile bolusuruz okuruz sikinti yok mazeretli okuyamam diyenlerede saygi duydum okurum diyenlere de. Ama sen helallik konusuna girdin ve okundu okunmadi yaptin o yuzden oldu yoksa okumayabilirsin tek sen degilsin mazeretli okumayan gonulmeyvesi de okuyamam dedi bisey dedik mi? Podik ben de oyle okumam dedi hic bir sey demedik? Herkes herkesin inancina saygi duyuyor ama sen farkli yerlere cektigin icin anlasmazliklar oldu nwyse konu kapandi sorun yok su anda uzulme sende lutfen bizimde helali hos olsun hakkimizsen bunu dediğin için ben sabah mazeretlendiğimi bildirdim.sen okumasın demeseydin ben zaten okuyordum sıkıntı etmedim bunu.gerçekten bugün çok üzüldüm. ve sırf bu yüzden tüm topiği okuyup okumasın dediğini buldum. tm gruptakilere hakkım helal olsun . burda ben Allah rızası için okuyorum diğer arkadaşlarda eminim ki öyledir.keşke okumasın demeseydin bende bu kadar üzülmeseydim
Ben dedim benim adim yaziyor ustteBen mi demişim okumasın die. Ben burda sordum herkes okunuyor besmele çekmeden oku dediler bende hatta okunuyor mus netten de araştırdım dedim. 2 gün akıntım oldu öyle okudum 3 gün de okudum mazeretli ama 3 günde başıma gelmeyen kalmadı. Dün dedim artık 2 gün okumayım ben.
yok canım sen değil BETO2012 yani topiği takip eden arkadaş o en son okunmasın dedi ondan sonrada ilk mazeretlenen kişi ben olunca haber verdim sabah hatta bi arkadaş zorlanıyorum dedi bende onun sayısına yardım edebileceğimi söyledim. böyle bi karar verdiği için okumuycağımı ve mazeretli çoğu arkadaşta okumadı zaten neden üstüme gelindi anlam veremedimBen mi demişim okumasın die. Ben burda sordum herkes okunuyor besmele çekmeden oku dediler bende hatta okunuyor mus netten de araştırdım dedim. 2 gün akıntım oldu öyle okudum 3 gün de okudum mazeretli ama 3 günde başıma gelmeyen kalmadı. Dün dedim artık 2 gün okumayım ben.
Ya bi arkadas ezbere okunur diye bişey paylaşmıştı bende adetliyken okudum yoksa ben de okunmaz diye biliyordum ve hiç okumuyordum ama onu görünce hak da geçmesin diye okudum valla artık doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum Allah kabul etsin normal de abdestli okumaya özen gösteriyorumBen mi demişim okumasın die. Ben burda sordum herkes okunuyor besmele çekmeden oku dediler bende hatta okunuyor mus netten de araştırdım dedim. 2 gün akıntım oldu öyle okudum 3 gün de okudum mazeretli ama 3 günde başıma gelmeyen kalmadı. Dün dedim artık 2 gün okumayım ben.
Ustte yazdim nedenini. Ama ustune gelinmedi yanlis anlama yaniyok canım sen değil BETO2012 yani topiği takip eden arkadaş o en son okunmasın dedi ondan sonrada ilk mazeretlenen kişi ben olunca haber verdim sabah hatta bi arkadaş zorlanıyorum dedi bende onun sayısına yardım edebileceğimi söyledim. böyle bi karar verdiği için okumuycağımı ve mazeretli çoğu arkadaşta okumadı zaten neden üstüme gelindi anlam veremedim
Ayy canım bende şimdi ona bakıyordum bi hoş oldum valla inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder kız erkek hiç farketmez hayırlısıyla olsun da inşallah burda dua eden bekleyen herkese Rabbim nasip eder bize de beraberinde desera44 canim Allah tarafindan heralde aile emojisi koymusum birde kız olanliyi koymusum kız olacak heralde
❤❤❤❤
![]()
Geceye veya sabaha kadar bitirmeye çalışalım....
Sayilara dikkat edelim lutfen...
3bin fatiha bebek sahibi olmak icin listemiz. Rabbim katından bizlere en başta saglikli; hayirli salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah
1. M Melekogretmencnn (mazeretli)
2.sera44 125
3. @HuzunluMedusa 125
4. @Minnoskafa 125
5. K KurkmantoluS 125
6. @kedi medi 125
7. @Ocalh 125
8. @meltem151515515 125
9. M Melekogretmencnn Ablasi 125
10. @Uraniaaflora 125
11. @ferdaw 125
12. M Minikbirmucizemeselesi (mazeretli)
13. B Beto2012 125
14. @begonvil1985 125
15. @Podik (mazeretli) NADİRE BERNA Duasi: Sağlıklı,hayırlı Salih evlat/evlatlar sahibi olmak tez vakitte.
16. @hazal-4228 125
17. B Bademmm388125
18. @canparcamugurum 125
19. @Ilaymilya 125
20.nursevdi 125
21. @Lovely118 125
22. @HuzunluMedusa Ananesi 125
23. @adel8893 125
24.minik kalp0753 125
25. @Merve2728125
26. @Gonulmeyvesi (mazeretli)
27. @hayaksii125
28. @Orkidem 125
Bismillahirrahmanirrahim.
Insallah tez vakitte isteklerimize kavusturur rabbim
Abdestli okumaya calisalim faziletli olsun. Besmele ile okuyalim.Allah kabul etsin.
Mazeretli okunmuyor artık arkadaşlar mazeretli olan bildirsin lütfen....
NOT BU GECEYE KADAR OKUYALIM YA DA SABAHA BITMIS OLSUN.
Canım arkadaş mazeretli zaten okumaya bilir de hak geçmesin diye 100 tane okumuş okumayan arkadaşlar da üstünü tamamlayıp söylesin gülün okuduğunun üstüne 20 de okuyup bitirdim desinM Minikbirmucizemeselesi okuyacaksan tam sayıyı oku bence. Yoksa hiç okuma. 120 iken neden ısrarla 100 okuyorsun anlamadım. Sonra karışıyor tüm.
canım bu yazışmaları bi daha oku istersen. hem okunmasın demeiğini iddia ettin hem tersledin beni. bende kimseye bişey denilmedi bana neden böyle yaptığını anlamadım mazeretlenince isteyen okumuyor bana gelince oku deniliyorsa okumayana da benim hakkım geçiyor dedim hak meselesi en son meseleydi ve ben zaten akabinde herkese hakkımı helal ediyorum sinirle yazdım dedimValla canım o zaman konuşuldu ben okunsun dedim en son net karar verisin ya herkes okusun ya kimse okumasın dedim okunmasın diye karar verildi o yüzden ben de okumuycam şuan bile listede mazeretli okumayan arkadaşlar var gayet bugüne kadar da onların sayısını bölüştük okudum neden okudum demedim. Ama keyfi olmamalı kurallar bana gelince oku ona gelince okuma demek yanlış bi durum
Canım okuyamıyorsan gül arkadaşımız 100 tane okumuş sende 20 tane okuyup duanı etkızlar ben otobüste okuyorum bazen yetişsin die allahım başıma nasıl ağrılar giriyor uykum geliyor okuyamıyorum neden elimde zikir matikle okuyorum herkes bakıyo ondan mı acaba
Yanlislikla yaptim nasil olduysa silmedim artik bu bir isaretttttAyy canım bende şimdi ona bakıyordum bi hoş oldum valla inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder kız erkek hiç farketmez hayırlısıyla olsun da inşallah burda dua eden bekleyen herkese Rabbim nasip eder bize de beraberinde de
125M Minikbirmucizemeselesi okuyacaksan tam sayıyı oku bence. Yoksa hiç okuma. 120 iken neden ısrarla 100 okuyorsun anlamadım. Sonra karışıyor tüm.
Ayy inşallah canım benim öyle bişey olur bende sizinle paylaşırım bu mutluluğu kalsın ya silme çok güzel aile tablosu gibiYanlislikla yaptim nasil olduysa silmedim artik bu bir isarettttt![]()