- 22 Nisan 2019
- 792
- 1.110
- 28
- 35
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #1.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm okumasın mazerettiler kimseye de hak geçmesin biri okuyor biri okumuyor çok karıştı . Ya da mazeretli olanlar eşlerine annelerine o günleri sayıları söyleyip okuttursunBence direk mazeretliler okumasin soru isaretleri de ortadan kalkar
Kuzum öyle de Kuran'ı Kerim okumuyoruz ki sonuçta, ezbere dua niyetiyle sure okuyoruz. Ben yıllardır evden çıkarken Ayetel Kürsi, Felak, Nas, İhlas okuyorum, adetli adetsiz ayrımı yapmadan. Bence çok abarttılar. Dinimiz kolaylık dinidir zorluk dini değildir.Arkadaşlar mazeretli iken okunuyor mu okunmuyor mu ya net bir şey yok ben bu yaşıma kadar okunmaz diye biliyorum birkaç gün içinde regl olacağım ve açıkçası okumaya cesaretim yok bence mazeretli arkadaşların yerine biz okuyalım sonuçta hepimizin amacı ortak![]()
Ben de okuyorum senin gibi canımKuzum öyle de Kuran'ı Kerim okumuyoruz ki sonuçta, ezbere dua niyetiyle sure okuyoruz. Ben yıllardır evden çıkarken Ayetel Kürsi, Felak, Nas, İhlas okuyorum, adetli adetsiz ayrımı yapmadan. Bence çok abarttılar. Dinimiz kolaylık dinidir zorluk dini değildir.
Bir de biz okuyalım iyi hoş da yedi kişi aynı anda mazeretli olursa ne olacak, mazeret de bir gün sürmüyor ki anacım![]()
Aynen herkesin is oluyor gucu oluyor sonucta gunde 1 kisi bile.zor oldu 2 gundurCanım bunların olacağını tahmin ettiğimden en başta "günde iki kişi olmaz" demiştim. Bir de düşünün günde iki kişiye okusak ne olurdu...
[/QUOTE]Geceye veya sabaha kadar bitirmeye çalışalım....
Sayilara dikkat edelim lutfen...
3bin fatiha bebek sahibi olmak icin listemiz. Rabbim katından bizlere en başta saglikli; hayirli salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah
1. M Melekogretmencnn 111
2.sera44 111
3.DantelKiz 111 ❤
4.Minnoskafa 111
5. K KurkmantoluS 111 ❤
6. K kedi medi 111 ❤
7.Ocalh 111
8. @meltem151515515 111 ❤
9. M Melekogretmencnn Ablasi 111
10.Uraniaaflora 111 ❤
11.ferdaw NURGÜL "Rabbim tez vakitte hayırlı iyi bir iş bulup yaşamımı düzene koymayı nasip etsin. İşimde başarılı olmayı, işimde kalıcı çalışmayı nasip etsin. Rızkımızı helalinden versin. Kazandığım helal kazançla başta aileme olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi nasip etsin. İhtiyaç sahibi tüm işsiz kardeşlerimize hayırlı işler versin. Amin amin amin. " 114 ❤
12. @Gulll098 111 ❤
13. @Beto2012 111 ❤
14. @begonvil1985 111
15. @Podik 111 ❤
16. @hazal-4228 111
17. @Bademmm388111
18. @canparcamugurum 111
19. @Ilaymilya 111
20. @nursevdi 111
21. @Lovely118 111 ❤
22. @HuzunluMedusa Ananesi 111 ❤
23. @adel8893 111
24. @minik kalp0753 111
25. @Merve2728111
26. @Gonulmeyvesi (mazeretli)
27. @hayaksii 111
28. @Orkidem 111
Bismillahirrahmanirrahim.
Insallah tez vakitte isteklerimize kavusturur rabbim
Abdestli okumaya calisalim faziletli olsun. Ama mazeretli iken de okunuyor. Besmele ile okuyalim.Allah kabul.etsin.
NOT BU GECEYE KADAR OKUYALIM YA DA SABAHA BITMIS OLSUN. AKSAMA OLDU CUNKU. BUGUNLUK BOYLE OLSUN ARKADASLAR
NOT:::Canlar okuyupta isminin yanında kalp olmayan varsa söylesin gözden kaçırabilirim.
Ne bileyim kuzum ya haklısın ama işte sure olunca insan tereddüt ediyorKuzum öyle de Kuran'ı Kerim okumuyoruz ki sonuçta, ezbere dua niyetiyle sure okuyoruz. Ben yıllardır evden çıkarken Ayetel Kürsi, Felak, Nas, İhlas okuyorum, adetli adetsiz ayrımı yapmadan. Bence çok abarttılar. Dinimiz kolaylık dinidir zorluk dini değildir.
Bir de biz okuyalım iyi hoş da yedi kişi aynı anda mazeretli olursa ne olacak, mazeret de bir gün sürmüyor ki anacım![]()
Canım yazını şimdi gördüm. Ben Burda sordum besmele çekmeden okunur dedi arkadsımız. Bende tekrar netten arastırdım dua zikir niyetine okunuo mus. Okudum bende. Allah bilio. Normalde bende okumam Bi tane bile. Kendi yerime okudum Dua sahibi isterse diğerini de okucam.Tmm okumasın mazerettiler kimseye de hak geçmesin biri okuyor biri okumuyor çok karıştı . Ya da mazeretli olanlar eşlerine annelerine o günleri sayıları söyleyip okuttursun
Cnm nasıl mezhep söyler misinArkadaşlar okunur diyoruz ama şimdi birbirimizin mezhebini bilmeden konuşuyoruz kendimizi rahatlatmak için hocaya veya bilen bir yakınımıza sorarsak daha iyi olur çünkü mezheplerde fark edebiliyor her mezhep aynı düşüncede olmayabiliriyi geceler
Hanefi veya şafi olmak gibiCnm nasıl mezhep söyler misin
Farklı mezhep demek yanlış olur. Farklı mezhep olsa da netten araştırıp okuyoruz. Ben mesela aleviyim. Adetliyken okumam hiç bi sureyi.hatta bu bayram hastaydım mezarlıkta okuyamadım bile. Ama burda da sordum nette de araştırıp okudum.Hanefi veya şafi olmak gibi