3bin fatiha

Geceye veya sabaha kadar bitirmeye çalışalım....
Sayilara dikkat edelim lutfen...
3bin fatiha bebek sahibi olmak icin listemiz. Rabbim katından bizlere en başta saglikli; hayirli salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah🙏:emir_bebek:
1. M Melekogretmencnn (mazeretli)
2. sera44 sera44 120❤
3. @HuzunluMedusa 120❤
4. Minnoskafa Minnoskafa 120❤
5. @Kurkmantolumdnn 120❤
6. K kedi medi 120❤
7. Ocalh Ocalh 120❤
8. M mely15 120
9. M Melekogretmencnn Ablasi 120❤
10. Uraniaaflora Uraniaaflora 120
11. ferdaw ferdaw 120❤
12. M Minikbirmucizemeselesi 120❤
13. B Beto2012 120❤
14. begonvil1985 begonvil1985 İsmim: İrem , Kalbimden geçen Duâm: Sağlıklı bir hamilelik geçirerek, Rabbimin saliha kullarından sağlıklı ve hayırlı bir kız evlâd sahibi olup onu örnek bir müslüman, vatanına, milletine hayırlı bir insan olarak yetiştirebilmek. Duâlarıma amin diye tüm mümin kardeşlerim şahid olsun ki dileklerimin tek merci olan Rabbime sığınırım 120❤
15. P Podik (mazeretli)
16. H hazal-4228 120
17. B Bademmm388 :anneadayı: 120❤
18. canparcamugurum canparcamugurum 120❤
19. Milyaay Milyaay 120❤
20. nursevdi nursevdi 120❤
21. L Lovely118 120❤
22. @HuzunluMedusa Ananesi 120❤
23. @adel8893 120❤
24. minik kalp0753 minik kalp0753 120
25. M Merve2728 :anneadayı: 120❤
26. Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi (mazeretli)
27. hayaksii hayaksii :anneadayı: 120❤
28. O Orkidem 120❤

Bismillahirrahmanirrahim.
Insallah tez vakitte isteklerimize kavusturur rabbim🤲
Abdestli okumaya calisalim faziletli olsun. Ama mazeretli iken de okunuyor. Besmele ile okuyalim.Allah kabul.etsin.

NOT BU GECEYE KADAR OKUYALIM YA DA SABAHA BITMIS OLSUN.

NOT:::Canlar okuyupta isminin yanında kalp olmayan varsa söylesin gözden kaçırabilirim.

Tamam okuyalim. Arkadaslarin 2si gece girmisler ama nedense tık yok.
360 adet İrem için ben kendim için olani basliyorum canim
Kaçar tane okuyalım canım ? Listeyi güncelle kişi başı 15 er tane filan düşüyor galiba hemen okunsun bitsin.Sebep bildirmeden 2 defa okumayan kişileri de listeden çıkaralım bence.

Kaçar tane okuyalım canım ? Listeyi güncelle kişi başı 15 er tane filan düşüyor galiba hemen okunsun bitsin.Sebep bildirmeden 2 defa okumayan kişileri de listeden çıkaralım bence.
Kimse ilgilenmiyor ki ya:sinirli: o 15 adedi bile kaç dakika bekleriz kim bilir ben okurum en iyisi.

M Minikbirmucizemeselesi canım sen mazeretli iken okumuyor muydun? Geçen konuşmuştuk ben de senin gibi düşünüyorum demiştin. Mazeretler yüzünden her gün artıyor kişi başına düşen sayı ve ben kendi adıma zorlanıyorum..
Ben okunsun demiştim ama çoğu kişi okunmasın dedi ve mazeretliyken okunmadı o yüzden bende okumuycam

M Minikbirmucizemeselesi canım sen mazeretli iken okumuyor muydun? Geçen konuşmuştuk ben de senin gibi düşünüyorum demiştin. Mazeretler yüzünden her gün artıyor kişi başına düşen sayı ve ben kendi adıma zorlanıyorum..
Canım ama sen sıkıştım yetiştiremiycem dediğinde yaz senin sayına yardım ederim . Özelden mesaj at belki burdan görmem senin sayına yardım ederim ama

Arkadaslar okundu okunmadi yapmayalim Allah aşkına çok zor birşey değil sayı da çok degil yok o okumadi ben okumuycam olmasin lutfen ya baskalarina gore hareket etmeyin icinizden geldigi gibi davranin

Back
X