- 12 Kasım 2013
- 2.878
- 4.958
- 333
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #3.081
Gönül arkadaşıma okudum. Rabbim tez zamanda kabul eder inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımM Minikbirmucizemeselesi gonulmeyvesinde sayı yaz demistin sonra çıkıyorsun değil mi
Benim ilk bebeğinde 5 haftalıkken öğrendim 5.500duDuruyor canm kan verdim buhün 25,8 çıktı senin değer 100 ün üstündedir
Canım benim allah razı olsun kusura bakma düzenli girip yazamıyorum dün için ve bugün için okudum allah razı olsun anlayışın için bu arada senin adına çok sevindim bu defa sağ salim kucağına almak nasip olsun yeğenimin durumu hala kritikGönül için,
Minnoskafa 80 adet
Milyaay 100 adet (Fatma için de 150 adet var canım senin)
Kızlar, yardım isteyenler yardimlasiriz soylersiniz
Tabiki canım hemem yarın onun için okuyalım inşallah arkadaşlar da kabul ederseCanım benim allah razı olsun kusura bakma düzenli girip yazamıyorum dün için ve bugün için okudum allah razı olsun anlayışın için bu arada senin adına çok sevindim bu defa sağ salim kucağına almak nasip olsun yeğenimin durumu hala kritikdualarınixi bekliyoruz düzenli giremezsem kusura bakma ama okuyorum Rabbim hepimizin muradıni versin müsait bir zamanda yeğenim için de 3bin fatiha okutur musun arkadaşlar itiraz etmezse çünkü onun duaya ihtiyacı var
![]()
Sana yarın sayı yazAyimmi?Duruyor canm kan verdim buhün 25,8 çıktı senin değer 100 ün üstündedir
Yok sayı ver canım okurum boş zamanda zaten az kaldıTabiki canım hemem yarın onun için okuyalım inşallah arkadaşlar da kabul ederse
Ben sana sayı vermeyeyim canım en iyisi bitecek zaten perşembe günü
Sen ısmini yaz yeğeninin yarın okuyalım inşallah
Çok iyi canım... Ben bu ay ovulasyon testi yaptığım için biliyordum ondan erkenden test yaptım daha regl vakti geçmedi yaniBenim ilk bebeğinde 5 haftalıkken öğrendim 5.500du
Yaz Yaz bende artık gruptayim..dondumbtatildenSana yarın sayı yazAyimmi?
Anladım canım bence hamissinÇok iyi canım... Ben bu ay ovulasyon testi yaptığım için biliyordum ondan erkenden test yaptım daha regl vakti geçmedi yani
Duasını sen yazarsan daha iyi olur canımYok sayı ver canım okurum boş zamanda zaten az kaldı
Adi Ahmet allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin dua edin nolur 4 gündür uyutuluyor makineye bağlı şuan Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah kusura bakmayın arkadaşlar nolur![]()
Hayir okuyabilirsiniz.Tavuk_suyu_ Canım yarın sıra rendeydi ama ilaymilya 'nın yeğeni için okusak bi mahzuru var mi
Okudum 136+30 fazla okudum eksiği olan alabilir.rabbim kabul etsinGeceye veya sabaha kadar bitirmeye çalışalım....
Sayilara dikkat edelim lutfen...
3bin fatiha bebek sahibi olmak icin listemiz. Rabbim katından bizlere en başta saglikli; hayirli salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah
1.sera44 136
2.DantelKiz 136
3.Minnoskafa 80
4. K kedi medi (mazeretli)
5.Ocalh 136
6. @meltem151515515 (mazeretli)
7.Uraniaaflora 136
8.ferdaw 136
9. M Minikbirmucizemeselesi 136
10. B Beto2012136
11.begonvil1985 136
12. P Podik 136
13. B Bademmm388136
14.canparcamugurum (mazeretli)
15.Milyaay 100
16.nursevdi 136
17. L Lovely118 136
18.DantelKiz Ananesi 136
19.-Adel- 136
20.minik kalp0753 136
21.hayaksii
136
22. O Orkidem (mazeretli)
23.fabatuhan 136
24.Gonulmeyvesi
GÖNÜL,
Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evladımızın olması için
Rabbim herkese en kısa sürede nasip etsin okuyan herkesten Allah razı olsun236
25.Tavuk_suyu_ 136
26.MelodiminEsi 136
27.Aomine Daiki
Bismillahirrahmanirrahim.
Insallah tez vakitte isteklerimize kavusturur rabbim
Abdestli okumaya calisalim faziletli olsun. Besmele ile okuyalim.Allah kabul etsin.
Mazeretli okunmuyor artık arkadaşlar mazeretli olan bildirsin lütfen...
Tamam canım benim, Allah razı olsun düşündüğün içinMinnoskafa canim 30 daha fazladan var sen 50 oku