- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #3.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmim neden burda ben herkese okudum ama
Gülsüm e okudum demedin ki canımIşkın neden burda bem herkese okudum ama![]()
Evet ya şimdi fark ettim onuda kafam dolu kusura bakmaGülsüm e okudum demedin ki canım
Neden canım hayırdır insallahEvet ya şimdi fark ettim onuda kafam dolu kusura bakma![]()
Okudum demiisin canim benim hatam gormemisim yazdiginiEvet ya şimdi fark ettim onuda kafam dolu kusura bakma![]()
Evet bugün geç oldu ama yazmayı unuttum. Arkadaşım için okudum.
Sabah okucam yazarım Canım
Sağlık sorunu ne olsun canımNeden canım hayırdır insallah![]()
artık ne yapayım şaşırıyorum
Cnm ben bu topiği açmadan önce arkadaş dediki 3bin dua paylaştırdım teyzelerime dedi. Ve arkadaşımda kist vardı o ay adetle atacak ve aşılamaya geçecekti. Duasını yaptırdı teyzelerine ve bide macun almıstı netten adetini beklerken hamile oldugunu öğrendi. Ve topikte de maşallah çoğalıo hamiş ler. Ben çok inanıom. İnşallah herkes en yakın zamanda buraya yazacak hamileyim die. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.. Amin amin aminKızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Bu duaya hamile kalabilmek niyetiyle başlamıştım ki bir hafta olmadan hamile olduğumu öğrendim. Hepinizden Allah razı olsun. Niyetimiz güzel olduktan sonra Rabbimin geri çevireceği dua olmazmış. Tez zamanda isteyen herkesin kucağını evlatla doldursun Rabbim. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.![]()
AminnCnm ben bu topiği açmadan önce arkadaş dediki 3bin dua paylaştırdım teyzelerime dedi. Ve arkadaşımda kist vardı o ay adetle atacak ve aşılamaya geçecekti. Duasını yaptırdı teyzelerine ve bide macun almıstı netten adetini beklerken hamile oldugunu öğrendi. Ve topikte de maşallah çoğalıo hamiş ler. Ben çok inanıom. İnşallah herkes en yakın zamanda buraya yazacak hamileyim die. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.. Amin amin amin
Bitti canımBitti mi artık![]()
Canım meryem süresi uzun gelebilir arkadaşlara
Zamanını uzun tutarız diye düşünmüştüm. Bir gün değil de üç gün mesela. Talep olursa başlarız benceCanım meryem süresi uzun gelebilir arkadaşlara