- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #6.361
Bi yere gitmiyon canmBirakmayi dusundum aklimdan geciyor aslinda benbuyari yaptim diger arkas gerginlik cikardi atladı konuya hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi yere gitmiyon canmBirakmayi dusundum aklimdan geciyor aslinda benbuyari yaptim diger arkas gerginlik cikardi atladı konuya hemen
Gercekten araya onu yazman hala guluyorumİyidir iyidir hamilesin sen fazla strese gerek yok![]()
Birakmayi dusundum aklimdan geciyor aslinda benbuyari yaptim diger arkas gerginlik cikardi atladı konuya hemen
Once duasi kalanlar bitsin canim sonra ya fettah okuruz heralde uzun gelebilir aslinda o
Ben sandım bittiOnce duasi kalanlar bitsin canim sonra ya fettah okuruz heralde uzun gelebilir aslinda o
Kim ugrasir ki zaten canim tek tek etiket yapiyorum okuyani okumayani takip ediyorum aksi gibi bu sefer cok sallamayan oldu grubu sen mesela hep once okudum yazan sensin genelde okuma aşkı olan kendini belli ediyorİşte ben onu hissettimhemen okunacak duâ'yı yada zikri belirlemeye çalıştım ki sen bırakıcam demeden yeni grup oluşmuş olsun,kurnazlık yaptım
kıyamazsın sen bize
![]()
Kiz senin duan bile tamamlanmadi daha bilmiyonmuBen sandım bittihe kız o uzun oluyo
![]()
Onu biliyom kızKiz senin duan bile tamamlanmadi daha bilmiyonmu![]()
Hayir 5 kisinin duasi kaldi minik kalp rus ruletide yazmiyor ben ses etmedigimden herkes salladi 1 kere de konusunca zor geldi bazilarinaOnu biliyom kızben kopmle bitti sandım
![]()
Tesekkur ederim canim boyle ortamlarda illa 1 2 kisi cikiyor.Canım ben yanlış hatırlamıyorsam hazirandan beri bu gruptayım, sen naif bir kadınsın, kimseyi incitecek birşey yazdığını hatırlamıyorum. Sonuçta bu iş gönül işi, karşılığında maaş almıyorsun. Yapmak için hiç bir mecburiyetin olmamasına rağmen titizle takip ediyorsun. Allah tüm emeklerin için razı olsun. O yüzden bu konuyla ilgili kendini savunmana da canını sıkmana da hiç gerek yok inanki, seni ve karnındaki bıdığı seviyoruz betülcüm❤
Insanın sinirleriyle oynar bu milletHayir 5 kisinin duasi kaldi minik kalp rus ruletide yazmiyor ben ses etmedigimden herkes salladi 1 kere de konusunca zor geldi bazilarina
Kimse ilgilenmiyor ya umursamiyorInsanın sinirleriyle oynar bu millet![]()