• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bin fatiha

Birakmayi dusundum aklimdan geciyor aslinda benbuyari yaptim diger arkas gerginlik cikardi atladı konuya hemen

İşte ben onu hissettim 😁hemen okunacak duâ'yı yada zikri belirlemeye çalıştım ki sen bırakıcam demeden yeni grup oluşmuş olsun,kurnazlık yaptım😁 kıyamazsın sen bize🌺🌺

İşte ben onu hissettim 😁hemen okunacak duâ'yı yada zikri belirlemeye çalıştım ki sen bırakıcam demeden yeni grup oluşmuş olsun,kurnazlık yaptım😁 kıyamazsın sen bize🌺🌺
Kim ugrasir ki zaten canim tek tek etiket yapiyorum okuyani okumayani takip ediyorum aksi gibi bu sefer cok sallamayan oldu grubu sen mesela hep once okudum yazan sensin genelde okuma aşkı olan kendini belli ediyor

Canım ben yanlış hatırlamıyorsam hazirandan beri bu gruptayım, sen naif bir kadınsın, kimseyi incitecek birşey yazdığını hatırlamıyorum. Sonuçta bu iş gönül işi, karşılığında maaş almıyorsun. Yapmak için hiç bir mecburiyetin olmamasına rağmen titizle takip ediyorsun. Allah tüm emeklerin için razı olsun. O yüzden bu konuyla ilgili kendini savunmana da canını sıkmana da hiç gerek yok inanki, seni ve karnındaki bıdığı seviyoruz betülcüm❤️

Canım ben yanlış hatırlamıyorsam hazirandan beri bu gruptayım, sen naif bir kadınsın, kimseyi incitecek birşey yazdığını hatırlamıyorum. Sonuçta bu iş gönül işi, karşılığında maaş almıyorsun. Yapmak için hiç bir mecburiyetin olmamasına rağmen titizle takip ediyorsun. Allah tüm emeklerin için razı olsun. O yüzden bu konuyla ilgili kendini savunmana da canını sıkmana da hiç gerek yok inanki, seni ve karnındaki bıdığı seviyoruz betülcüm❤
Tesekkur ederim canim boyle ortamlarda illa 1 2 kisi cikiyor.
Allah sizlerden de razi olsun bende sizleri seviyorum tabiki❤❤

Hayir 5 kisinin duasi kaldi minik kalp rus ruletide yazmiyor ben ses etmedigimden herkes salladi 1 kere de konusunca zor geldi bazilarina
Insanın sinirleriyle oynar bu millet 🤨🙄

Arkadaşlar bildirim gelmiyor . Şimdi okudum mesajları gün içinde B Beklenen2 arkadaşımın duasını okuyacağım . Lütfen hakkınızı helal edin .
B Beto2012 arkadaşım lütfen canını sıkma. Maalesef her grupta oluyormuş böyle şeyler . Emeğine, takibine sağlık.
Ben bir sonraki grupta olamayacağım . Herşey için teşekkürler

Back
X