- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #6.841
Herkes aldiklarini okudu mu canlar
5
528mucizemmm
begonvil1985
B
Bademmm388
-Adel-
M
mec zup
@MaviKuplik
nursevdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim cok sagol.bitirdik sen duani topla canimBi sonraki arkadas kim ona alayim
Benimki bitti canımHerkes aldiklarini okudu mu canlar 5 528mucizemmmbegonvil1985 B Bademmm388
-Adel- M mec zup @MaviKuplik
nursevdi
Kim icin okumadin canim okuruz bizBen yarın okuyabilirim ancak.
Kaç tane almıştın canım ben şimdi okurumKim icin okumadin canim okuruz biz
Yok canim sıkıntı olmaz tospa arkadasimiz okurŞimdi okuyorum o zaman .
Şimdi okuyorum o zaman .
[/QUOTE
Kaç tane almıştın canım yarısını bana ver istersen
Tabiki canim ben seni biliyorum asla bekletmedinSağolun arkadaşlar normalde aldığımı hemen bitirirdim ama bugün olmadı nedense. Ben 2.000 almıştım. Sorun olmaz okurum ben .
1.000 tanesini ben aldım canımSağolun arkadaşlar normalde aldığımı hemen bitirirdim ama bugün olmadı nedense. Ben 2.000 almıştım. Sorun olmaz okurum ben .
Canım alıyorum bak sakın fazla okuma sonra tekrar okuruz fazla olursaSağolun arkadaşlar normalde aldığımı hemen bitirirdim ama bugün olmadı nedense. Ben 2.000 almıştım. Sorun olmaz okurum ben .
Yok canim haber gelmeden okuma baslama senCanım alıyorum bak sakın fazla okuma sonra tekrar okuruz fazla olursa
Tamam teşekkür ederim.Canım alıyorum bak sakın fazla okuma sonra tekrar okuruz fazla olursa
1.000 adetini ben okuyorum ozamnTamam teşekkür ederim.
Canim Elifinkini bitirmistin degilmiTamam teşekkür ederim.
Evet onu okumuştumCanim Elifinkini bitirmistin degilmi
Okudum canm yazmıştımHerkes aldiklarini okudu mu canlar 5 528mucizemmmbegonvil1985 B Bademmm388
-Adel- M mec zup @MaviKuplik
nursevdi