- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #7.561
Canım şuan okuamıyorum yarin sabahtan bitireceğim kısmetse kusuruma bakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şuan okuamıyorum yarin sabahtan bitireceğim kısmetse kusuruma bakmayın
Neden okuyamiyorsun regl isen okunuyor daCanım şuan okuamıyorum yarin sabahtan bitireceğim kısmetse kusuruma bakmayın
Ismim kübraDuani paylasirmisin sira sende
Kübra için okudum Allah kabul etsin inşaallahIsmim kübra
Duam
Ya Rabbim sana bütün peygamberlerin ettiği duayla yalvarıyorum Allah'ım kübra kuluna hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eyle Allah'ım kardeşim hüseyine safi isminin hürmetine şifa ver. Evimizden huzuru bereketi eksik etme ya Rabbim
Ne cabuk kac okudunKübra için okudum Allah kabul etsin inşaallah
Okumuştum önceden yani bugün sabahtan beri okudum.Okuyabileceğim bir zaman aralığı vardı bugün yoksa yetistiremiyorum. 10.000 okudum 1400 kaldı ayrica sayı değişti sanırım biri daha geldi.Yeni arkadaşa başlayacağım yarın .Keşke duası önceden paylaşılsa sıradaki birkaç kişinin .Ne cabuk kac okudun
Evet sayi degisti 21 kisi olduk 1 kisi geldi listeye.Okumuştum önceden yani bugün sabahtan beri okudum.Okuyabileceğim bir zaman aralığı vardı bugün yoksa yetistiremiyorum. 10.000 okudum 1400 kaldı ayrica sayı değişti sanırım biri daha geldi.Yeni arkadaşa başlayacağım yarın .Keşke duası önceden paylaşılsa sıradaki birkaç kişinin .
Bencede 2 gun yapalim hem cabuk bitsin boyle baya uzayacakBence de 2 gün mantıklı 3 gün çok uzun geliyor bana da tabi benim fikrim çoğunluk ne derse ona uyarız![]()
Bana uyar canımBencede 2 gun yapalim hem cabuk bitsin boyle baya uzayacak
Anlayis gosteririz ya ama boylede uzayacak2 gün yeterli değil benim için şahsen oylama falan yapalım![]()
Anlayis gosteririz ya ama boylede uzayacak