3bin fatiha

SAYI YINE DEGISTI ARKADASLAR DIKKAT EDELIM LUTFEN...
Bismillahirrahmanirrahim🤲
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi 9.564 dua sahibi 9.585 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2. begonvil1985 begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh Ocalh
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7. @nursevdi
8. B Beklenen2
9. mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
10. Uraniaaflora Uraniaaflora
11. memurhanim memurhanim
Yonca 🍀
Duam, Allahım bana tez vakitde, sağlıklı sihatli hayırlı evlat nasip eyle , tez zamanda hamile kalabileyim.
12. caramel_7 caramel_7
13. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
14. canparcamugurum canparcamugurum
15. F FairyTale89
16. vuslatahasretim vuslatahasretim
17. Bifincankahve Bifincankahve
18. M Makbile
19. Sealand Sealand
20. Senfonim Senfonim
21. minik kalp0753 minik kalp0753
22. Rana_murat Rana_murat
23. K Kelebek1
24. @casual woman
25. B Beto2012
Yonca icin Okudum bitirdim Allah cc kabul eylesin inşaallah

Kızlar bu ara o kadar yoğunluk oldu ki bir türlü okuyamadım duaları 2 ya da 3 arkadaşın duası birikti. Bu akşam çocuğu yatırınca hesaplayıp okumaya başlayacağım. Bana yardım etmek isteyen olursa da makbule geçer.
Kusura bakmayın gerçekten bazen herşey üst üste geliyor ama hallederim Allahın izniyle

En son Elvira için okumuştum. Gülsüm ve Yonca arkadaşların duası eksik sanırım öyle değil mi? Gözümden kaçmasın da çok ayrıntılı bakamadim

En son Elvira için okumuştum. Gülsüm ve Yonca arkadaşların duası eksik sanırım öyle değil mi? Gözümden kaçmasın da çok ayrıntılı bakamadim
Okunacak sayıları soruyarsan Gülsüm için 10.396 tane Yonca için de 9.564 tane okuyacaksin canim

Kızlar bu ara o kadar yoğunluk oldu ki bir türlü okuyamadım duaları 2 ya da 3 arkadaşın duası birikti. Bu akşam çocuğu yatırınca hesaplayıp okumaya başlayacağım. Bana yardım etmek isteyen olursa da makbule geçer.
Kusura bakmayın gerçekten bazen herşey üst üste geliyor ama hallederim Allahın izniyle

Ben 500 fazla okumuştum. Eksiğine ilave edebilirsin. Allah kabul etsin inşallah.

Back
X