3bin fatiha

Kızlar ben kaç gündür yoktum şimdi görüyorum 🙊 bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın kaçtane fatiha okumam gerekiyor şuam, şule arkadaşıma diye mi niyet edicdm
Dua grubuna girdiysen hergun girmen gerekiyor siteye. Evet Şule icin niyetlenip 9.564 adet oku duasi 804te

Rahimde perde vardı o alındı canım liste nerde kaldı bilmiyorum ki canim
Memurhanim caramel birde canparcamugurum a okumadin canim sonra sen girmiyorsun diye cikardim seni listeden onlari bitir tekrar girmek istersen yazarsin canim tekrar gecmis olsun.
Dualari sirasiyla 779 785 793 sayfalarinda

🌟SAYILARA DIKKAT EDELIM LUTFEN...🌟
Bismillahirrahmanirrahim🤲
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi🌟9.196🌟 dua sahibi 🌟9.221🌟adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2. begonvil1985 begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh Ocalh
5. -Adel- -Adel-
6. debriyajgazfren debriyajgazfren
7. @nursevdi
8. @mucizeistiyorumm
9. Uraniaaflora Uraniaaflora
10. @memurhanim
11. @caramel_7
12. @Feslegen
13. @canparcamugurum
14. @FairyTale89
15. @Bifincankahve
16. @Mitolojik
17. @Sealand
SEDA
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Ailem ve sevdiklerimle beraber umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet ve sonuca ulaştır.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et.Sen bizim için en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğimiz gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur. Amin
18. @Senfonim
19. @minik kalp0753
20. Rana_murat Rana_murat
21. Rainbow Peace Rainbow Peace
22. C cansu_tr
23. @Aventuss
24. MoonfacedMom MoonfacedMom
25. B Beto2012
26. @vuslatahasretim
Seda için okudum Allah kabul etsin inşallah

Seda için okudum Allah kabul etsin inşallah

Back