- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #8.541
Aminnnn insallah canlar happy new year hepimizee

Veeee boll bebişli yıl olsun inşallahhh

Sen zaten ekürimizsin bizim canimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn insallah canlar happy new year hepimizee
Betül içi okudum.Allah kabul etsin.Allah razı olsun okuyan ve okumaya vesile olanlardan ........
Amin@begonvil1985 @Bademmm388-Adel-
Ocalh
debriyajgazfren @nursevdi
mucizeistiyorumm
Uraniaaflora @memurhanim
Kafiyesizsiir
caramel_7
canparcamugurum
Bifincankahve M Makbile @FairyTale89
Sealand @Senfonim
Rana_murat B Beto2012
vuslatahasretim @casual_woman C cansu_tr
minik kalp0753
MoonfacedMom
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin hepimiz birbirimize duamızı ettik rabbim hepinizden razı olsun rabbim size dualarınızı kabul olmuş ve şükürlerle dolu bir yıl nasip etsin 2020 hepinize şans mutluluk huzur sağlık evlat aşk eş getirsin rabbim hepinize duanızı yaşamayı nasip etsin
Allah razi olsun rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin@begonvil1985 @Bademmm388-Adel-
Ocalh
mucizeistiyorumm
Uraniaaflora @memurhanim
Kafiyesizsiir
caramel_7
canparcamugurum
Sealand @Senfonim
Rana_murat B Beto2012
minik kalp0753
MoonfacedMom
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin hepimiz birbirimize duamızı ettik rabbim hepinizden razı olsun rabbim size dualarınızı kabul olmuş ve şükürlerle dolu bir yıl nasip etsin 2020 hepinize şans mutluluk huzur sağlık evlat aşk eş getirsin rabbim hepinize duanızı yaşamayı nasip etsin
Betocum 564 kaldi bugun biter allah in izniyle
Sende hakkini helal et canim agziniza saglikBetul icin okudum allah kabul etsin arkadaslar hepinz hakkinizi helal edin yeniden baslarsa lutfen etiket mesaj vs beklerm
@begonvil1985 @Bademmm388-Adel-
Ocalh
mucizeistiyorumm
Uraniaaflora @memurhanim
Kafiyesizsiir
caramel_7
canparcamugurum
Sealand @Senfonim
Rana_murat B Beto2012
minik kalp0753
MoonfacedMom