Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 3cc embriyonuz pozitif olmuş baya da zaman gecmiş saglikla kucaginiza almissinizdir insallah. Bende 6.gün 3cc embriyo transfer olucam tecrübeli arkadaslardan yorum almak istiyorum
Merhabalar 3cc embriyonuz pozitif olmuş baya da zaman gecmiş saglikla kucaginiza almissinizdir insallah. Bende 6.gün 3cc embriyo transfer olucam tecrübeli arkadaslardan yorum almak istiyorum
Var tabii ki.Bana doktorum “isterseniz baştan tedaviye başlayalım,tutmaz demiyorum ama zor biraz” demişti Ama Allah nasip ettiyse oluyor bi de bizimki 8yıllık embriyoydu
Var tabii ki.Bana doktorum “isterseniz baştan tedaviye başlayalım,tutmaz demiyorum ama zor biraz” demişti Ama Allah nasip ettiyse oluyor bi de bizimki 8yıllık embriyoydu
Benim doktorum da 3bb ve 3cc icin bunlar olmazsa genetikli bir merkeze yönlendiricez sizi dedi daha transfer olmadan böyle söylemesi moralimi bozdu olmaz gözüyle baktı anladigim kadariyla siz gibi tutan ve dogum yapanlari gorunce seviniyorum
Benim doktorum da 3bb ve 3cc icin bunlar olmazsa genetikli bir merkeze yönlendiricez sizi dedi daha transfer olmadan böyle söylemesi moralimi bozdu olmaz gözüyle baktı anladigim kadariyla siz gibi tutan ve dogum yapanlari gorunce seviniyorum
Onlar baştan yapıyor uyarıyı yüzdelik olarak tutmama ihtimali yüksek diyorlar ama işte nasip başka bişey..
Bana transfer yapılırken embriyolog da orda bilgi verdi ben de tutmayacak gibi konuştu doktorum dedim
Hiç tutmaz demiyorum tutabilir ama düşük bi ihtimal dedi önceki yıl yine CC olan 2 tane yaptık onlar tutmadı mesela Allah yazdıysa oluyor öyle düşünün hayırlısını dileyin