Merhaba arkadaslar, 3cu oglusuma isim karari veremiyoruz lutfen bana yardimci olun dogumada az kaldi... Diger ogularimin ismi arda ve eray, bu seferde 4 harfli telafusu kolay bir isim olsun istiyoruz ama cikamadik bir turlu bu isin icinden dusundugumuz isimleri sizinlen paylasiyorum. Sizce hangisi daha guzel ve cevrenizde o ismi tasiyan cocuklar nasil yaramaz mi akilli mi:))
Aras
Berat
Koray
Berkay
Guney
Deniz
Kerim
Enes
Eren
Simdiden cok cok tsk ederim, insallah hep beraber cikariz bu zor isten:))
Hepinize cok cok tsk ederim, Aras isimli cocuklar yaramaz olurmus diye duydum?? Benim bu duyumuma katilan var mi? Aras ismi aslinda benim favorilerimden biri, ama oylede duyunca biraz tirstim sanki
bende 7 aylık hamileyim benim kızım olucak, oğlum olsaydı aras ismini koymayı düşünüyodum.Aras ismi gerçekten çok güzel hemde karizmatik bir isim güle güle büyütürsün inşallah oğlunu ,ayrıca Behiç, Miraç, Eymen isimlerinide çok beyeğeniyorum.
Artik sayili haftalar kaldi, cok sukur:) Eren veya Berat olucak sizce hangisi?? Ayyy bunaldim su isim bulmaktan ne zormus boyle ya bir karasizliktir gidiyor bizde(( Simdiden tskler yardimlariniz icin