Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin canım inşallah nasip olur heycanla beklemedeyim olmazsa çok büyük hayal kırıklığı olacak benim için bizim sperm sayısı 3 milyondu canım sizinmerhaba canm benm eşimde 8 ekimde çift taraflı 2 ve 3. derecede olan varikosel ameliyatı oldu. bizde beklemedeyiz bakalım.sizin sperm sayınız kaçtı. inşallah rabbim nasip eder hepimize anne olmayı.
Bizimde diğer degerler çok düşüktü doktor bu sonuçla doğal yoldan olmaz dedi ameliyat şart dedi bizde olduk inşallah hayırlısı olmuştur Rabbim kucağımızı boş koymasıncanm bizim 1 milyondan da düşük daha doğrusu faklı yerlerde farklı farklı sayılar çıktı en fazla toplamda 7 milyon civarı çıkmıştı morfoloji hız falanda düşük
Ameliyattan sonra baktırmadınızmı bidaha şimdi nasıl durumucanm bizim 1 milyondan da düşük daha doğrusu faklı yerlerde farklı farklı sayılar çıktı en fazla toplamda 7 milyon civarı çıkmıştı morfoloji hız falanda düşük
yık canm henüz yaptırmadık ama yaklaşık 1 ay sonra faln yaptıracağız inşallah artış olmuştur.Ameliyattan sonra baktırmadınızmı bidaha şimdi nasıl durumu
Bizimde 3 ay sonra kontrol canım verdi ama ilaçlar neydi unuttum 2 kutuydu onlar bitsin dedi bitti bidaha yazmadı vitamin filanda yok nedensecanm bu arada doktor ameliyattan sonra kullanması için herhangi bir ilaç vs. verdi mi
Gecmis olsun canım malesef dogru diyosun azaldı erkeklerde varikosel cok fazla cok ayakta kalmaktanda oluyormuş rabbim şifa versin bebisleri kucaklarimiza alırız inşallahBi kaç ay önce eşimle muayene olduk. . Varikosel çıktı elimde 1.5 senedir uğraşıyoruz bebeğimiz olmuyordu doktor bey çocuğunuz olur ama geç olur demişti..ve ameliyatı önerdi bu ameliyattan sonra Rabbim inş verir haftaya ameliyat olucak eşim. .türkiyede artık doğurganlık azaldı neredeyse yüzde 70nde erkeklerde bu hastalık varmış.. hormon lu yiyecekler alkol vs...
İnşallah canım benim esimde hic ağrı hissetmemis ya belirtisi agri diyom hissetmedim diyo bide eşim cok hap kolik bi agrisi olsa hemen ilac atiyo evlenmeden öncede oyleymis gidermis igne filanda yaptirirmisEvet esimin bacaginada vuruyormus meğer. ağrısı... Insss canim ya ins rabbim herkese verir ins.
selam kızlar benim eşimde bir ay önce 3. derece varikosel ameliyatı oldu hemde çift taraflı. ameliyattan önce 4 milyona kadar düşmüştü sperm sayısı. 1, 5 yıldır uğraşıyoruz. aşılama da denedik tutmadı. inşallah düzelir beklemedeyiz. rabbim hepimize hayırlısını versin...Eşim yeni varikosel ameliyat oldu yeni olanlarla bekleyelim bebişlerimizi ameliyat olup hamile kalan varmı umut olun bize![]()
Amin canım inşallah yükselir ya bebis kalir asilamayi ameliyattan oncemi yaptrdinselam kızlar benim eşimde bir ay önce 3. derece varikosel ameliyatı oldu hemde çift taraflı. ameliyattan önce 4 milyona kadar düşmüştü sperm sayısı. 1, 5 yıldır uğraşıyoruz. aşılama da denedik tutmadı. inşallah düzelir beklemedeyiz. rabbim hepimize hayırlısını versin...
Evet canım öyle diyolar ama bekliyoruz inşallah bebişlerimiz gelirOpereden sonra 3. Ay ve sonra. 6. Ayda spermiyogram isteniyor basari orani cooook yüksek .. ALLAH her isteyene nasip etsin inşallah..
amin amin inşEvet canım öyle diyolar ama bekliyoruz inşallah bebişlerimiz gelir![]()
evet canım ameliyattan önce yaptırdık. aşılama için alınan spermlerde anladık sperm sayısının düşük oluğunu. önceden 30 milyonlardaydı. bakalım hayırlısı :)Amin canım inşallah yükselir ya bebis kalir asilamayi ameliyattan oncemi yaptrdin
Hayırlısı olsun cnmevet canım ameliyattan önce yaptırdık. aşılama için alınan spermlerde anladık sperm sayısının düşük oluğunu. önceden 30 milyonlardaydı. bakalım hayırlısı :)