Erkek İnfertilitesi 3derece varikosel ameliyat olduk olanlar umut olsun bize

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar
Bizde 2 yildir korunmamamiza ragmen cocuk sahibi olamiyoruz.ben cok kez doktor a gittim bir sorun yok ama erkekleri bu konuda ikna etmek maalesef cok zor :( 2 yıldır yalvarmama ragmen esim bir kere bile doktora gitmedi ta ki gecen haftaya kadar... cikan sonuclar coknolmasada kotu ve varikosel ameliyatı olmasi gerekiyomus. Bu konuda ona cok kirginim bosa zaman kaybi yasattigi icin.. carsama ameliyat olavak umarim bundan sonra hersey daha iyi olur.

Kızlar bugün çakşir tozu ve polen aldım nasıl kullanılır bilen varmı

Ben soyliyim hemen :) yarim kilo keciboynuzu özünün icine 2 tatli kasigi caksir tozu koyup sabah aksam birer yemek kasigi yiyeceksiniz. Sakin aksatmayin ama kesinl faydasi var. Bu yolla hamile kalan cok insam gordum :)

Merhaba arkadaşlar
Bizde 2 yildir korunmamamiza ragmen cocuk sahibi olamiyoruz.ben cok kez doktor a gittim bir sorun yok ama erkekleri bu konuda ikna etmek maalesef cok zor :KK43: 2 yıldır yalvarmama ragmen esim bir kere bile doktora gitmedi ta ki gecen haftaya kadar... cikan sonuclar coknolmasada kotu ve varikosel ameliyatı olmasi gerekiyomus. Bu konuda ona cok kirginim bosa zaman kaybi yasattigi icin.. carsama ameliyat olavak umarim bundan sonra hersey daha iyi olur.
Cok yuksek başari oranı cnm sıkma canını ama Kırgınliginda haklisin ama vardir bi hayri üzme kendini benimde nişanlım oldu ki onda ağrı şikayeti vardi o Yolla teshis konuldu suan yapilan spermiyogram testi sonucu cok cok iyi ... ins sizin de duzelir hersey gecmis olsun ...

Back
X