3g modem kullanan varmı

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
arkadalar 3g modem kullanan varmı usb olandan laptop takcam ve nete bağlancam ya bunun için telefon gerekiomu ben awea 3g düşünüyorum avea hattım var çünkü turkcellden herkes şikayetçi neolur yardım edin

3g modem yavaş bende turcell var ama vodofon daha hızlımış aveadan alacaksan yada hangi oparötörden o oparötörde hattın olması lazım

çok saol ya birde turkcell hakkında faturanın çok fazla geldiğini falan söylüyorlar benim hattım avea sölediğim gibi aveanınkini alcamda sen alırken ne yaptın anlatabilirmisin

ya bizimki türkcell 56 ödedik 4 gb kimlik fotokopisi filan alıyolar 2 yıllık kapamama şartıyla alıyorsun kampanyalı yada peşi para veriyosun 200 filandı yanlış hatırlamıyorsam modem senin oluyor

hmm peki çekim gücü nasıl ben şimdi biraz araştırma yaptım çok yavaş olduğu söylenio

guzel bi konu olmus..
vodafonun sayfasina girdim en hizli biziz onayli falan denmis..
bende avea yada vodafon dusunuyorum..

Son düzenleme:
ben aveayı ciddi manada düşünüyrm ama kullanan arkadaşlar hiçbirinden memnun deil turkcell hemen kota doldurup fazla para ödetiyormuş artı çekim gücü en berbatmış nette dolaşan yorumlar arkadaşlar sölediklerim vodafone içinde ii şeyler sölemiyorlar avea içnde hepsinn ortak sorunu çekim gücünn berbat olması kullanan varsa bişe sölesin ya

ben vodafone kullanıyorum evın konumuna gÖre ıyı Çekıyo sayılır.....ama aman aman bı hızı yok yanı...

bizde vodafone almıstık ama hiç hızı yok evin bulundugu yere görede değişiyormus zaten cekim hızı ama acık alandada denedim öyle hızlı değil 3g modem alacagınıza eger evde kullanacaksanız adsl fln alın biz onu iptalde ettiremedik süre dolmadıgı için 5gb ayda 49 liraydı 5gb 1 gb aştık diye ki bişi indirmedik video izlemedik sadece kk ve face baska bişi yok 100 lira fatura geldi şimdi adsl baglattık onla giriyoruz diğer modemde cekmecede beklio her ay parasınıda yatırıyoruz

peki vodafone un saatlik günlük haftalık paketleri var onlar hakkında ne söyleyebilirsiniz? vodem... ben 3 haftalığına memlekete gidicem. laptopumu da yanımda götürsem benim için daha iyi olacak. 99 tl cihazın ücreti. o hep senin oluyo, sonra istediğin zaman msj gönderip istediğin paketi alıyosun. haftalık düşünüyorum 18 lira filan 1 GB da kotası var. pazartesi günü gidicem görüşlerinizi bekliyorum.

yetmeyecek o zaman.. seans izlemem lazım sabahtan akşama kadar. sağol you_know

yetmez cnm ben 5 gb kullanıodum ve video izlemiyorum bişi indirmiyorum face ve kk
5 gb biraz gecti diye 100 lira fatura ödedim

bn vodafone 3g kullanıyorum ve hiç tavsiye etmiorum.bağlantı sürekli gdiyo.ben 5gb lık kullnıyorm kotası 1 olan almayın hemen dolar ve dolduktan sonra her 5mb için 5 tl kesiyo.hç tavsiye etmiyrum

Vodafone mobil modem kullanıyorum eğer çok kuytu köşe veya bodrum katında değilsen gayet hızlı ben memnunum ama
arada bi bağlantı kopabiliyo

tamamen hayal kırıklıĞı :( bende bugÜn hevesle sabıt hattı ıptal ettırdım vodem yada wınn onun tarzı bısey alıcaktım.bı bızım cok bılmıs kk'ya sorayım dedım :d ııkıde sormusum:))) lÜtfen kullanan arkadaslar detaylı bılgı verın.

Ben vodafone kullanıyorum. Adananın bazı yerlerinde 3G degil. Bilmiyorum işimi görüyor tabi. fiyatı 5gb 45 tl ama fatura vergilerle birlikte 50 tl civarı geliyor. Şimdilik memnunum ama fiyatı biraz düşmeli. Çok fazla bence.

Bende kararsız kaldım adsl, vodafon mu bir türlü karar veremedim eve sabit hatta bağlatmak istemiyorum ne yapacam bilemedim yani ...

arkadaslar ben avea jet kullanıyorum sadece internet msn vs kullnaır video vb izlemezsenız dolmuyo ben hatta 4 gb doldurmadım hiç

Back
X