- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Suanda bu virus cekirge belasi Vs vs Bu tur seylerin hepsi musluman oldugu halde zina eden haram isleyen namazini kilmayan insanlar vesilesi ile degilmi bunu anlamak cok mu zor kardes bi ona takilmissin yazik Kiyamet yaklasiyor ve bunun gibiler yuzunden !!!Konu sahibinin diğer konusunda tepkimi göstermiştim zaten. Cidden merak ettim nereden bu kanıya vardığınızı.
Âminnn aminallah bölelerine vereceği cocugu cok isteyen yıllarca ugrasan insanlara versin inş çok amin
Bu haltı yemeden önce düşünecektinNapcağımı bilmiyorum severek ilişkiye girdim hatda allahım ondan cocugum olsun dedım ama tabıı sonra yalanını gördüm ikiyüzlülüğünü gördüm ama kendı korunmadı bilerek hamile bırakdı ve ben anladım hamileyim şimdi napcagımı bılmıyorum kuetaj yaptır dedım adam yapmamak için bin takla atıyo ama yapanı dolanıda cok düzelmeyen biri ve ben ona baka bilirmiyüm bilemiyorum her gun zorlanıyonya sonra cocugum olmazsa naparım doye kafayı yıyoyorım kurtaj ok dedı ama yinede ne zamansa beraber olucaz dıyo ben sadece ondan kurtulmak ıstıyorum pekı ya bebegım?
Size kesinlikle katılıyorum da bu bahsettiklerinizin konuyla ne ilgisi var? Ben konu sahibinin Müslüman olduğunu yazdıklarından çıkaramadım. Siz nerden çıkardınız, onu merak ettim sadece.Suanda bu virus cekirge belasi Vs vs Bu tur seylerin hepsi musluman oldugu halde zina eden haram isleyen namazini kilmayan insanlar vesilesi ile degilmi bunu anlamak cok mu zor kardes bi ona takilmissin yazik Kiyamet yaklasiyor ve bunun gibiler yuzunden !!!
Musluman olsun veya olmasin buna takilmaman lazim bnce nerden cikardim biliyormusun cunku gayri muslim bir insan zaten isini gorur rahatlikla bitirir Cocuk oldumuda ya aldirir ya aldirmaz ama tereddut yasamaz cunku kapleri katidir muskuman ise hata yapar ama kalbi yumusaktir bunu yazan kiside Yapmamasi gerekn bir hata yapiyor ve cocuk konusunda kararsiz neden cunku ne kadarda olsa iman tohumu kalbinde var bundan oturu dedim insallah anlatabilnisimdirSize kesinlikle katılıyorum da bu bahsettiklerinizin konuyla ne ilgisi var? Ben konu sahibinin Müslüman olduğunu yazdıklarından çıkaramadım. Siz nerden çıkardınız, onu merak ettim sadece.
Qairı mesru ne ıkımızde bekarız sankınturlıyedenherbkes evlı soruya bak
Hmm, hayal dünyanız çok renkli. Demek gayrimüslimlik = kalp katılığı.gayri muslim bir insan zaten isini gorur rahatlikla bitirir Cocuk oldumuda ya aldirir ya aldirmaz ama tereddut yasamaz cunku kapleri katidir
Yahu müslüman ya da değil ne alakası var arkadaş ,tv de kadın müslüman ama kocasını aldatmış savunması o da beni aldattı ,yine tv kadın kocasını aldatmış müslüman ve 3 çocukta kocasından değil farklı adamlardan ,mal mülk için bir aile vardı hacı hoca ile ilgili bir sürü ölüm hepsi de kapalı namazında niyazında. Yani açık kapalı ,müslüman gayri müslüman olmakla içinde insanlık olmak farklı şeyler .Sen şimdi müslümanlarda vicdan var gayri müslimde yok diyemezsin.40 günlük süriyeli çocuğa tecavüz edip öldüren bir imam ,kız kardeşine erkek kardeşinin tecavüz ettiğini öğrenip kendisi de tecavüz edip hamile bırakan imam,anasının diz kapağından tahrik olabilinir diyen de müslüman hatırlatırım.Musluman olsun veya olmasin buna takilmaman lazim bnce nerden cikardim biliyormusun cunku gayri muslim bir insan zaten isini gorur rahatlikla bitirir Cocuk oldumuda ya aldirir ya aldirmaz ama tereddut yasamaz cunku kapleri katidir muskuman ise hata yapar ama kalbi yumusaktir bunu yazan kiside Yapmamasi gerekn bir hata yapiyor ve cocuk konusunda kararsiz neden cunku ne kadarda olsa iman tohumu kalbinde var bundan oturu dedim insallah anlatabilnisimdir
Bn gayri muslimi kotulemedim suan farkli yerden atis yapiyorsunuz Kalbindeki merhameti Ancak Allah bilir neyse gerkesiz sacma sapan bir konu icin bu kadar konusma geregi bile sacma sizde saglicakla kalin Biz konusup Cabaliyoruz konu sahibi ortada yok Anlayin iste bir fitnelik vqr ortadaYahu müslüman ya da değil ne alakası var arkadaş ,tv de kadın müslüman ama kocasını aldatmış savunması o da beni aldattı ,yine tv kadın kocasını aldatmış müslüman ve 3 çocukta kocasından değil farklı adamlardan ,mal mülk için bir aile vardı hacı hoca ile ilgili bir sürü ölüm hepsi de kapalı namazında niyazında. Yani açık kapalı ,müslüman gayri müslüman olmakla içinde insanlık olmak farklı şeyler .Sen şimdi müslümanlarda vicdan var gayri müslimde yok diyemezsin.40 günlük süriyeli çocuğa tecavüz edip öldüren bir imam ,kız kardeşine erkek kardeşinin tecavüz ettiğini öğrenip kendisi de tecavüz edip hamile bırakan imam,anasının diz kapağından tahrik olabilinir diyen de müslüman hatırlatırım.
İnsanları müslüman gayri müslim diye ayıramazsınız iyi insan kötü insan,vicdanlı insan vicdansız insan ,şerefli insan şerefsiz insan diye ayırabilirseniz kardeşçe ükemizde yaşarız saygılarımla.
Hayal dunyam renkli degil Gereksiz sorulara cevap verme yetkimi kaldiroyorum ortadan Faha objektif sorular sorarsaniz daha olumlu yanitlar alirsiniz...Hmm, hayal dünyanız çok renkli. Demek gayrimüslimlik = kalp katılığı.
Peki gayrimüslimlerin bundan haberi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?