3kalp..

bilmemm belkide ondandır.. çok iyi olurdu ama bazen okdar çok gereksizde parlardıki:S

bu akrabam olan çocukla görüşürmeye devam edersem ilerde ısınmadım die ayrılamam malesef:S öyle uygun olmaz.. sanırım akrabamlada iletişimimi gesicem:S hiç başlamadan bitsin oda

dün uyumadım düşündüm durdum.. karşındaki mal dedim.. anlamıo seni dedim.. mesajlarımı okudum. öyle güzel öyle açıklayı yazmışımki.. ama o hep yarama basmış.. özledim demişim umursamamış:S kalbi acıyo biliorum ama olmayınca olmuyor demek

akrabaysa o sıkıntı gözardı elimemeli mağlesef..
söz konusu ağızlara laf olmak

3. bi kişi mi ayırdı acaba dedim.herneyse.
size neden hakaret ediyor ki.seven kişi neden hakaret eder, saygı olmayan bi ilişkide sevginin ne işi vardır diye düşünürüm hep.
seven insan bunları yapmaz-yapamaz...şuan üzülüyorsun ama ileride şükrediceksin...sadece zaman ağırdır.onun tutarsız hareketleri var gördüğümüz üzere.şimdi bi şekilde affettin döndün diyelim.sonra bu davranışları göstermeyeceği ne malum.sen de demişsin güvenebilir miyim diye?
güvenilir mi hiç? bu durumda...hastalıklı bir ilişki nereye kadar dayanır? gittiği yere kadr dayanır evet ama sonrası daha ağırdır, ızdıraplıdır....

yok yok üçüncü kişi olmadı kesinlikle.. ben ayrıldıktan 3 ay sonra bu akraamı gördüm. kardeşimin sınavı vardı ankarada. oraya gitmişken bende gördüm. normalde 1 2 kez 5 yıl önce falan görmüştüm. annesi falan gelip giderdide ben çocugu görmüyordum. neden çocuk deil yani:S

evet kötü elbette..
acele etme o zaman..o kişiyede birbirimizi tanımak istediğini belirt..
acele etmezsen mantığını kullanablirsin..

akrabaysa o sıkıntı gözardı elimemeli mağlesef..
söz konusu ağızlara laf olmak

bugun ameliyat olcak.. ve ben bugun aramadım.. aramamamk için kendimde savaşıyorum.. inanıyorumki ameliyat oldu die ona mesja atıp ilgilenmezsen daha güçlü olcam.. daha rahat önüme bakabilcem..

akrabamda 2gündür aramıyor. sınavları varmış.. bende üstüne gitmiyorum. benm için daha iyi düşünmek için bolca fırsatım var..

Karsına cıkan akrabanız olan cocugu tanımaya calıs
saygı olunca ılerde seversın o psıkopatıda unut gel gıtlerı var bellı
dengesız bırı boyle ınsanlarla omur gecmez

Back
X