• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu süreçte kocama nasıl davranmalıyım

dün şunları yaşadım
gece kocamın wp mesajlarında bir arkadaşıyla konuşmasına denk geldim
arkadaşının kardeşinin sevgilisi için oo hatun ne ya kardeşin zevkli bi çocuk demiş....çok sinir oldum kocama,dövsem tam istediğim gibi dövemem ama burnundan getirmek istiyorum nasıl davranmalıyım abartıyor muyum dedim sonra sabah kalkıp o işteyken bi güzel ayar verdim sandviçini unutmuşsun o hatına söyledim sana yollasın ayıla bayıla yersin dedim şaşırdı tabi sabahtan akşama kadar full özür diledi goy goy yaptığı ciddi olmadıgını söyledi bende midem bulandı konuşmak istemiyorum dedim ama tabi üzgünüm.işteyken iki üç kere aradı bi aürü özür diledi ama ben ağladım yani üzgünüm çünkü...bagırıp çagırmıycam naparsan yap ama sana verdiğim değeri üzülüyorum dedim ,sonra ilerleyen saatlerde tekrar arayıp ergence bi hareket yaptım gerçekten haklısın bi sürü özür dilerim dedi neyse o işteyken, evlilik yıl dönümümüzde onun için büyük harflerle yazdığım seninle sonsuza kadar yaşamak istiyorum yazılı minik kartonu yırtıp çöpe attım çöpüde o görsün diye şeffaf poşete koydum akşam geldiğinde gördü bi şey diyemedi hiç konuşmadık herkes ayrı odalarda takıldı o uyumaya gitti sonra dayanamadı geldi beni de çağırdı baya mutsuzdu tipi bende dayamadım gittim ve ağladı bana bunu yaşattığı için kendini kötü hissettiğini beni haketmedüğini beni üzdüğünü va söyleyip ağladı bi şeyde yapamadım ağlama üzme kendini dedim şuan çok mal duygular yaşıyorum gerçekten üzgünüm ama ona nasıl yaklaşmam lazım bilmiyorum kendimi üzgün hissediyorum
Yaptığınız pek çok açıdan yanlış. Uzun uzun yazmaya gerek yok, gerek kişisel alana saygı duymamanız, gerek eşinizi gereksiz yere sıkıştırıp özsaygısına zarar verecek noktalara sürüklemeniz gerekse boşanmayı böyle basit konularda dile düşürmeniz uzun vadede kendi ilişkinizde zararınıza olacak şeylerdir.

özsaygısı yeterince yüksek biriyse, Yarın bir gün sizden kaynaklı, kıskançlık temelli böyle basit bir vukaatı, normalde görmezden gelecekken önünüze koyacaktır.

Son düzenleme:
Benim etrafımda çok fazla erkek arkadaşım var genci orta yaşlısı dönen muhabbetleri bir duysanız şaşırmazsınız dışardan çok beyfendi dediğiniz adamlar bile bu muhabbetleri yapıyor o nedenle ben şaşırmadım yaptığı doğru demiyorum! ama durum bu.
Tamam erkekler kadin kiz muhabbeti yapar ona okeyiz ünlüler mankenler hic tanımadıkları kisiler vs vs ama konudaki kisi arkadaşının potansiyel yengesi bunun ki yapılmaz asla yapılmaz o kadar da degil ay

dün şunları yaşadım
gece kocamın wp mesajlarında bir arkadaşıyla konuşmasına denk geldim
arkadaşının kardeşinin sevgilisi için oo hatun ne ya kardeşin zevkli bi çocuk demiş....çok sinir oldum kocama,dövsem tam istediğim gibi dövemem ama burnundan getirmek istiyorum nasıl davranmalıyım abartıyor muyum dedim sonra sabah kalkıp o işteyken bi güzel ayar verdim sandviçini unutmuşsun o hatına söyledim sana yollasın ayıla bayıla yersin dedim şaşırdı tabi sabahtan akşama kadar full özür diledi goy goy yaptığı ciddi olmadıgını söyledi bende midem bulandı konuşmak istemiyorum dedim ama tabi üzgünüm.işteyken iki üç kere aradı bi aürü özür diledi ama ben ağladım yani üzgünüm çünkü...bagırıp çagırmıycam naparsan yap ama sana verdiğim değeri üzülüyorum dedim ,sonra ilerleyen saatlerde tekrar arayıp ergence bi hareket yaptım gerçekten haklısın bi sürü özür dilerim dedi neyse o işteyken, evlilik yıl dönümümüzde onun için büyük harflerle yazdığım seninle sonsuza kadar yaşamak istiyorum yazılı minik kartonu yırtıp çöpe attım çöpüde o görsün diye şeffaf poşete koydum akşam geldiğinde gördü bi şey diyemedi hiç konuşmadık herkes ayrı odalarda takıldı o uyumaya gitti sonra dayanamadı geldi beni de çağırdı baya mutsuzdu tipi bende dayamadım gittim ve ağladı bana bunu yaşattığı için kendini kötü hissettiğini beni haketmedüğini beni üzdüğünü va söyleyip ağladı bi şeyde yapamadım ağlama üzme kendini dedim şuan çok mal duygular yaşıyorum gerçekten üzgünüm ama ona nasıl yaklaşmam lazım bilmiyorum kendimi üzgün hissediyorum
Ağladı mı 😂😂😂😂😂 aman kanma burnu sürtsün bırak

Yaptığınız pek çok açıdan yanlış. Uzun uzun yazmaya gerek yok, gerek kişisel alana saygı duymamanız, gerek eşinizi gereksiz yere sıkıştırıp özsaygısına zarar verecek noktalara sürüklemeniz gerekse boşanmayı böyle basit konularda dile düşürmeniz uzun vadede kendi ilişkinizde zararınıza olacak şeylerdir.

özsaygısı yeterince yüksek biriyse, Yarın bir gün sizden kaynaklı, kıskançlık temelli böyle basit bir vukaatı, normalde görmezden gelecekken önünüze koyacaktır.
🧠

Her sohbetin içindesiniz, bunu mesajla değil de arkadaşına yüz yüze oturup sohbet ederken sizin olmadığınız bir ortamda söylese bir şey değişecek miydi sizin için? Değişecekse eğer napmanız gerektiği konusunda konuşmamıza da gerek yok demektir. Adamın özünü görüyorsunuz, adamın özü bu işte. Bunu yüz yüzeyken söyleseydi ve sizin haberiniz olmasaydı eminim çok da sorun etmezdiniz. Eşiniz de size saygı duysa, her ortamda siz varmışsınız gibi konuşur ve davranır. Boşanılacak konu mu, bence değil. Habire gündeme getirip ergen ergen laflar ve tavırlar sergilenirse suyu çıkar. Ben yokken sen bu musun yani böyle biriysen benim midem bulandı biraz zaman ver bana diyip bir süre uzak durun kafanız açılsın sizin de. Güvenmediğiniz adamla fa evlenmeyin habire telefon karıştırmak ne ya. Bak bulduğunuz şey sizi mutlu etti mi? Etmedi. Gerek var mı? Yok. Yapan lafla da yapıyor sözle de fiziksel de sanal da bırakın kurcalama işlerini artık. Hele arkadaşlarla edilen sohbeti okumak bence tam bir şey bulmak için yapılan bir davranış zaten.

Back
X